Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

On aika pohtia pitkän tähtäimen suunnitelmia. Kyseessä voi olla työhön tai asumiseen liittyvä kysymys. Läheiselläsi on sinulle tärkeää asiaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Tarkista suunnitelmasi kertaalleen ennen liikkeelle lähtemistä. Sinulta on ehkä jäänyt jotain huomaamatta. Huolellisuus pelastaa tänään paljolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Viime hetken muutokset voivat hämmentää tänään. Älä anna pikkuseikan saada sinua tolaltasi. Muutokset vievät sinua oikeaan suuntaan.

 

VESIMIES

Seuraa vaistoasi ja tee niin kuin sinusta tuntuu oikealta. Hyväksy se, ettet voi olla kaikille mieliksi. Tärkeintä on, että olet rehellinen itsellesi.

 

KALAT

Sinulla voi olla vaikeuksia katsoa kokonaiskuvaa tänään. Kysy lisää, jos epäilys iskee. Sinun ei tarvitse kiirehtiä tekemään päätöksiä.

 

OINAS

Muutos saattaa tuntui nyt pelottavalta. Lähde liikkeelle siitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Yllätä sinulle rakas ihminen mielikuvituksekkaalla tavalla.

 

HÄRKÄ

Pidä tunteet erillään faktoista. Joudut tänään ongelmiin, ellet onnistu erottamaan totuutta tulkinnasta. Edessäsi on tärkeä päätös.

 

KAKSONEN

On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin. Ystävyys kukoistaa, ja ilmassa voi olla myös ihastusta. Olet parhaimmillasi siellä, missä tapahtuu.

 

RAPU

Ota opiksi menneistä. Voit nyt välttää vanhaan tuttuun ansaan lankeamisen. Kuuntele saamiasi neuvoja negatiivisten ajatusten sijaan.

 

LEIJONA

Älä anna ympärilläsi meneillään olevien muutosten viedä huomiotasi pois olennaisesta. Olet suurten päätösten äärellä, ja ne vaativat sinulta paljon.

 

NEITSYT

Luota tänään kokemuksen ääneen. Nyt ei kannata sooloilla annettuja ohjeita vastaan. Pidä järki mukana kaikessa, mihin ryhdyt.

 

VAAKA

Lähde käymään vanhan ystävän luona tai tutustu uuteen paikkaan. Uteliaisuus nyt avainsana. Älä haksahda uskomaan juttua, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

Vierailija

Siis mä luulin, et täs aukeis tämän päivän synttärisankarille mielenkiintoista luettavaa.

Mut tää olikin perus horoskooppi kaikille merkeille, höh!

Sisältö jatkuu mainoksen alla