Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Pidä yksityiselämä ja työasiat erillään toisistaan. Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Huolellinen valmistautuminen ja määrätietoisuus ovat parhaat valttisi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Jaa ajatuksesi lähipiirisi kanssa. Kyse on nyt yhteisistä päätöksistä, eikä kenenkään ole hyvä lähteä sooloilemaan. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Rehellisyys on kaiken perusta tänään. Ole tarkkana ja kysele lisää, jos jokin ei täsmää. Vältä myös totuuden kaunistelemista.

 

KAURIS

Etsi tasapainoa. Voit olla rehellinen myös töräyttelemättä liian suoraan asioita, joista ei kannata puhua. Odota oikeaa hetkeä avataksesi sanaisen arkkusi.

 

VESIMIES

Ota muutokset avosylin vastaan. Luota vaistoosi tietäsi eteenpäin luoviessasi. Anna väistämättömien asioiden olla ja keskity olennaiseen.

 

KALAT

Älä mutkista elämääsi turhaan. Keskity yhteen haasteeseen kerrallaan. Dramatisointi johtaa tänään takuuvarmasti ongelmiin.

 

OINAS

Anna tunnekuohusi tasaantua ennen kuin kommentoit. Tulet muuten sanoneeksi jotain, mitä voi olla vaikea perua. Ole järkevä joka käänteessä.

 

HÄRKÄ

Satsaa kaikkesi unelmaasi. Älä anna egon asettua sinun ja tavoitteidesi väliin. Aloita myöntämällä itsellesi rehellisesti, mitä toivot ja miksi.

 

KAKSONEN

Lähde liikkeelle. Sinulle on heitetty haaste, joka voi saada aikaan suuria muutoksia elämässäsi. Joku lähipiirissäsi käyttäytyy oikukkaasti.

 

RAPU

On aika kääriä hihat. Älä anna vastalauseiden tai lannistavien kommenttien viedä huomiotasi sivuraiteille. Muutos tekee sinulle hyvää.

 

LEIJONA

Saat uutta näkökulmaa asioihin tänään. Päivä tarjoaa sinulle ahaa-elämyksen, jonka valossa voit hieroa sovintoa menneiden kanssa. On aika jatkaa eteenpäin.

 

NEITSYT

Suuntaa energiasi luovaan tekemiseen. Mielikuvituksesi on nyt paras aseesi. Kokeile ennakkoluulottomasti uusia asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla