Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Päivä tuo mukanaan käänteen, joka inspiroi sinua eteenpäin. On tullut aika tehdä siirto. Kyseessä voi olla ihmissuhdekysymys, joka on pyörinyt mielessäsi jo pitkään.

VESIMIES

Joku käyttää sinuun epäreiluja keinoja. Älä taivu manipuloinnin alla, vaan pidä sinnikkäästi puoliasi. Huolellisuus ja järjestelmällisyys pitävät stressin loitolla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KALAT

Oma-aloitteisuus kannattaa tänään. Johtajan tai päätöksentekijän rooli lankeaa nyt helposti sinulle. Saat paljon hyvää aikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Mieti, mitä haluat saada tänä vuonna aikaan. Voit tehdä jotain asian hyväksi jo tänään. Kaikkea ei kannata lykätä huomiseen.

HÄRKÄ

Anna tunteidesi osoittaa sinulle suuntaa. Sinun on tullut aika tehdä valintoja, jotka koskevat lähitulevaisuutta. Käänny idearikkaan tuttavan puoleen, kun tarvitset apua.

KAKSONEN

Etene valitsemallasi polulla täydellä höyryllä. Pidä tunteesi kurissa. Älä anna mönkään menneen pikkujutun hermostuttaa sinua.

RAPU

On aika tehdä haaveistasi totta. Luota siihen, että saat matkan varrella apua ympäriltäsi. Kaiken ei tarvitse olla pilkulleen mietittyä, jotta voisit lähteä liikkeelle.

LEIJONA

Impulsiivinen veto vie sinut ojasta allikkoon. Hillitse tunteitasi ja mieti sen sijaan järkevää strategiaa. Mieti, mitä esikuvasi tekisi sinun asemassasi.

NEITSYT

Keskity siihen, mikä todella on tärkeää. Nyt ei ole hyvä hetki antaa ajatustesi harhailla. Valitse tarkkaan, mikä on aikasi ja energiasi arvoista.

VAAKA

Ole tarkkana perheeseen ja lähipiiriin liittyvissä kysymyksissä. Esillä voi olla arka puheenaihe. Olet oikea tyyppi sovittelemaan ja pitämään harmoniaa yllä.

SKORPIONI

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Tee merkitsevät ratkaisut vasta rauhoittuneena. Se edistää niin omiasi kuin muidenkin asioita.

JOUSIMIES

Joku ei nyt kerro sinulle kaikkea. Ole terveen epäluuloinen ja kysele lisää, jos vaistosi hälyttää. Sinulta uupuu nyt tarpeellista tietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla