Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pidä mielesi avoimena ja kuuntele, mistä ympärilläsi puhutaan. Ole valmis tekemään tarvittaessa ehdotuksia. Muista, ettei kaikki onneksi ole sinun vastuullasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Hiljainen tarkkailu on paras veto tänään. Patoutuneet tunteet pääsevät parhaiten ulos liikunnan parissa, joten älä jää istumaan sohvalle. Päivä sisältää romantiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Muista asioiden tärkeysjärjestys. Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on eniten hyötyä. Tiedät itse muita paremmin, mitä tällä hetkellä tarvitset.

 

OINAS

Ole tarkkana herkkänahkaisen tyypin kanssa. Suorasanaisuus auttaa sinut pitkälle. Älä anna lupauksia, joita et voi varmuudella pitää.

 

HÄRKÄ

Älä anna tunteillesi liikaa valtaa. Säilytä malttisi kiperässä tilanteessa, niin vältyt hankaluuksilta. Pääset puhumaan suusi puhtaaksi myöhemminkin.

 

KAKSONEN

Huolla tärkeää ihmissuhdetta parhaasi mukaan. Kysy suoria kysymyksiä, jos läheisesi tuntuu välttelevältä. Jonkun on oltava oma-aloitteinen.

 

RAPU

Kuuntele, mistä ympärilläsi puhutaan. Keskustelu kuumenee tänään helposti, ja väittely äityy riidaksi ellet mene väliin. Ehdota nopeaa kompromissia.

 

LEIJONA

Tarvitset uusia haasteita ja inspiraatiota. Lähde ennakkoluulottomasti sinne, missä tapahtuu. Ota opiksi menneisyyden kokemuksistasi.

 

NEITSYT

Tiedosta, missä rajat menevät. Älä koettele itseäsi tarpeettomasti, vaan ole oikeissa kohdissa armollinen. Vedät nyt paljon positiivista huomiota puoleesi.

 

VAAKA            

Voit oppia tänään paljon. Ota asioista selvää, sillä tarvitset tietoa lähitulevaisuuden päätöksiä varten. On aika laatia uusia suunnitelmia.

 

SKORPIONI

Menneisyyteen palaamisesta on hyötyä. Saat muistoista apua tämänpäiväisen tilanteen hoitamiseen. Katso tarkkaan, kenelle uskoudut.

 

JOUSIMIES

Pidä hauskaa hankkiutumatta kuitenkaan rahaongelmiin. Voit irrotella hyvässä seurassa myös pienellä budjetilla. On aika säästää pahan päivän varalle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla