Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Mene jututtamaan ihmistä, jolla on riittämiin tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Oikea seura tekee tänään ihmeitä. Päivä tuo mukanaan iloisen yllätyksen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Noudata sääntöjä. Sinne tänne sooloilemalla et pääse tänään kovin pitkälle. Muista ottaa muut huomioon joka tilanteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Anna ajatustesi ja haaveittesi tulla ulos. Salaisuuksien panttaaminen läheisiltäsi istuu nyt huonosti ilmapiiriin. Saat heiltä arvokasta apua.

 

JOUSIMIES

Muista katso kokonaiskuvaa. Sinun ei tarvitse ehtiä kaikkialle kerralla, joten muista olla itsellesi armollinen. Tee parhaasi ja katso, mihin se vie sinut.

 

KAURIS

Tee sitä, mikä tuottaa iloa juuri sinulle. Arkiset riemun lähteet voivat löytyä nyt epätodennäköisistä paikoista. Seuraa vaistoasi.

 

VESIMIES

Pysähdy ja pidä tilannepäivitys. Muista asioiden tärkeysjärjestys myös kaiken uuden keskellä. Älä heitä hyvää periaatetta turhaan menemään.

 

KALAT

Varovainen asenne on tänään paikallaan. Voit välttyä ikävältä mokalta, jos maltat kääntää yhden kortin kerrallaan. Luota siihen, että sinulla on aikaa.

 

OINAS

Keskitä energiasi asioihin, jotka ovat sinun vallassasi. On ajan haaskausta vaivata päätäsi seikoilla, joihin sinulla ei ole sanottavaa. Ole realisti.

 

HÄRKÄ

Jos jokin ei toimi, muuta se rohkeasti. Nyt ei auta jäädä jumiin tilanteeseen, joka ei kehity. Ajattele omaa parastasi valintaasi tehdessäsi.

 

KAKSONEN

Kenenkään ei pidä antaa suostutella sinua puoliväkisin ryhtymään kuvioon, joka ei tunnu omaltasi. Nosta äänesi kuuluviin ja pidä rohkeasti puoliasi.

 

RAPU

Älä jää jahkailemaan loputtomiin. Ripeä toiminta on nyt toimiva strategia. Ehdit hiomaan yksityiskohtia myöhemminkin.

 

LEIJONA

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Sinun ei kannata jäädä nyt vilkuilemaan, mitä sivuillasi on meneillään. Tao silloin, kun rauta on kuumaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla