Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Sinun on aika astua valokeilaan ja kertoa tulevaisuudensuunnitelmistasi. Saat ehdotuksia, jotka kannattaa ottaa harkintaan. Pitävä strategia on pääasia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Älä unohda ihmistä, joka on tehnyt sinulle palveluksen. Osoita kiitollisuuttasi neuvoilla tai käytännön avulla. Sulje korvasi negatiivisilta puheilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Mieti tarkkaan, mitä odotat lähitulevaisuudelta. On aika laatia aukottomia suunnitelmia. Etenkin raha-asiat vaativat huolellista ennakointia.

 

JOUSIMIES

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Joku syöttää sinulle epäilyksiä, joita joudut perustelemaan kumoon. Nyt jos koskaan on aika puhdistaa ilmaa.

 

KAURIS

Älä haaskaa aikaa toivottomaan tapaukseen. Joku heittäytyy aggressiiviseksi takaiskujen sattuessa kohdalle. Tee parhaasi tullaksesi juttuun kaikkien kanssa.

 

VESIMIES

Anna asioiden rullata eteenpäin omalla painollaan. Nyt on aika pitää kiinni rutiineista ja perinteistä. Rakenna uutta vankan pohjan päälle.

 

KALAT

Sinun on aika ottaa enemmän vastuuta. Pääset päättämään asioista tänään. Raha- tai asumistilanteesi on muuttumassa.

 

OINAS

Älä anna kenenkään sanella sinulle ehtoja. Päätä itse omasta elämästäsi. Pidä matalaa profiilia, sillä ehdit julkistamaan suunnitelmasi myöhemminkin.

 

HÄRKÄ

Nyt on aika lähteä tavoittelemaan haluamaasi täysillä. Päättäväisyys on tärkein valttisi. Sinulla on myös onnea mukana ja osut oikeaan paikkaan oikealla hetkellä.

 

KAKSONEN

Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaisen pitää mielipiteensä ja nauti kaikessa rauhassa myös omasta tilastasi. On hyvä hetki itsetutkiskelulle.

 

RAPU

Avoin mieli on paras valttisi tänään. Kokeile ennakkoluulottomasti jotain uutta ja erikoista. Mukavuusalueella pysyttely ei johda mihinkään.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Ota käsittelyyn yksi ongelmakohta kerrallaan. Päivä on otollinen romantiikalle ja yllätyksille.                   

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla