Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Sinun on aika astua valokeilaan ja kertoa tulevaisuudensuunnitelmistasi. Saat ehdotuksia, jotka kannattaa ottaa harkintaan. Pitävä strategia on pääasia.

 

VAAKA

Älä unohda ihmistä, joka on tehnyt sinulle palveluksen. Osoita kiitollisuuttasi neuvoilla tai käytännön avulla. Sulje korvasi negatiivisilta puheilta.

 

SKORPIONI

Mieti tarkkaan, mitä odotat lähitulevaisuudelta. On aika laatia aukottomia suunnitelmia. Etenkin raha-asiat vaativat huolellista ennakointia.

 

JOUSIMIES

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Joku syöttää sinulle epäilyksiä, joita joudut perustelemaan kumoon. Nyt jos koskaan on aika puhdistaa ilmaa.

 

KAURIS

Älä haaskaa aikaa toivottomaan tapaukseen. Joku heittäytyy aggressiiviseksi takaiskujen sattuessa kohdalle. Tee parhaasi tullaksesi juttuun kaikkien kanssa.

 

VESIMIES

Anna asioiden rullata eteenpäin omalla painollaan. Nyt on aika pitää kiinni rutiineista ja perinteistä. Rakenna uutta vankan pohjan päälle.

 

KALAT

Sinun on aika ottaa enemmän vastuuta. Pääset päättämään asioista tänään. Raha- tai asumistilanteesi on muuttumassa.

 

OINAS

Älä anna kenenkään sanella sinulle ehtoja. Päätä itse omasta elämästäsi. Pidä matalaa profiilia, sillä ehdit julkistamaan suunnitelmasi myöhemminkin.

 

HÄRKÄ

Nyt on aika lähteä tavoittelemaan haluamaasi täysillä. Päättäväisyys on tärkein valttisi. Sinulla on myös onnea mukana ja osut oikeaan paikkaan oikealla hetkellä.

 

KAKSONEN

Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaisen pitää mielipiteensä ja nauti kaikessa rauhassa myös omasta tilastasi. On hyvä hetki itsetutkiskelulle.

 

RAPU

Avoin mieli on paras valttisi tänään. Kokeile ennakkoluulottomasti jotain uutta ja erikoista. Mukavuusalueella pysyttely ei johda mihinkään.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Ota käsittelyyn yksi ongelmakohta kerrallaan. Päivä on otollinen romantiikalle ja yllätyksille.                   

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Hoida pakolliset hommasi ajoissa ja siirry nauttimaan vapaa-ajastasi. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä kaivataan. Joku lähipiiristäsi tarvitsee sinua.

 

VAAKA

Pysyttele kaukana ongelmista. On tärkeää, että pidät lupauksesi. Keskity kehittämään itseäsi ja olemaan läsnä ihmisille, jotka tarvitsevat sinua.

 

SKORPIONI

Pidä elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena. Huolettomasti heitellyt lupaukset voivat viedä sinut ongelmiin. Katso tarkkaan, mihin sitoudut.

 

JOUSIMIES

Älä usko kaikkea kuulemaasi. Tarkasta lähteet ja ole kriittinen. Saatat saada ohjeita ja neuvoja, jotka eivät ole kovin tukevalla pohjalla.

 

KAURIS

Luota itseesi ja tee ratkaisusi vaistoasi seuraten. Saat tukea yllättävältä taholta. Anna romantiikalle tilaa päivästäsi, niin yllätyt iloisesti.

 

VESIMIES

Tee muutokset oikeista syistä. Mieti, minkälaisen arjen haluat itsellesi. Unohda lauman seuraaminen kokonaan ja kuuntele sydäntäsi.

 

KALAT

Tarkastele tilannettasi ja vedä johtopäätöksiä. On aika olla oma-aloitteinen ja lähteä liikkeelle. Kukaan ei tule hakemaan sinua kotoa.

 

OINAS

Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Tee rohkeasti omaa juttuasi, vaikka soraääniä kuuluisikin. Älä anna kenenkään lannistaa sinua.

 

HÄRKÄ

Uudistukset vetävät sinua puoleensa. Laadi itsellesi ensitöiksesi pitävä suunnitelma. Yksityiskohdilla on nyt väliä.

 

KAKSONEN

Ota haasteet vastaan. Energiasi kantaa sinut pitkälle ja helpottaa uuden oppimista. Olet nyt täydessä vauhdissa, eikä perässäsi ole helppo pysyä.

 

RAPU

Anna itsellesi lupa tehdä asiat eri tavalla. Keräät puoleesi positiivista huomiota olemalla oma itsesi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Päivä tuo mukanaan myös epämiellyttäviä yllätyksiä. Mieti tarkkaan seuraavaa siirtoasi. Älä heittäydy täysin tunteidesi vietäväksi.