Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Kiinnitä huomiota ihmissuhteisiin. Lähipiirissäsi on joku, joka käy läpi hankalia asioita. Ole hänen tukenaan silloin, kun hän tarvitsee sinua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Ota etäisyyttä manipulointiin taipuvaiseen ihmiseen. Et voi tuputtaa kenellekään väkisin apuasi. Anna jokaiselle tilaa ja uskalla vaatia sitä myös itsellesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Tunteet kuumenevat tänään herkästi. Kanavoi energiasi johonkin järkevään, sillä muuten turhia purkauksia on luvassa. Ole tukena läheisellesi, joka tarvitsee sinua.

 

SKORPIONI

Pidä huolta terveydestäsi. Vältä tarpeettomia riskejä liikkeellä ollessasi. Hutilointi johtaa tänään helposti käytännön ongelmiin.

 

JOUSIMIES

Älä hyppää sokkona uuteen seikkailuun, ellet ole siihen sataprosenttisen valmis. Ota mieluummin asioista selvää etukäteen. Sinulla ei ole kiire mihinkään.

 

KAURIS

Päivä kysyy kärsivällisyyttä. Et voi välttyä nyt yllätyksiltä ja vauhdikkailta tilanteilta. Ole valmis sopeutumaan salamana uusiin kuvioihin.

 

VESIMIES

Ota ohjat käsiisi. Nyt on aika keskittyä hyvinvointiisi ja tehdä konkreettisia ratkaisuja. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä.

 

KALAT

Vedä johtopäätöksiä faktojen perusteella. Huhuja on nyt liikkeellä, mutta niistä ei pidä välittää liikoja. Älä anna kenenkään harhauttaa sinua.

 

OINAS

Tärkeintä on, että pääset eteenpäin. Saat enemmän aikaan, kun keskityt yhteen asiaan kerrallaan. Tehokkuus ja positiivisuus ovat tänään avainsanoja.

 

HÄRKÄ

Pidä silmällä muiden menoa. Älä kuitenkaan tungettele, vaan anna jokaisen tehdä asiat omalla tavallaan. Voit odottaa samaa kohtelua myös omalle kohdallesi.

 

KAKSONEN

Tunteet nousevat pintaan tänään. Älä päästä draamaa pahenemaan, vaan sammuta kytevä tulipalo heti alkuunsa. Sinun ei tarvitse muuttaa ketään.

 

RAPU

Lykkää liikkeelle muutoksia. Kotona puhaltavat uudet tuulet, mikä ei ole pahitteeksi. Yhdessä oleminen on tärkeintä tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla