Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Pidä huoli siitä, että asioiden tärkeysjärjestys on kunnossa. Älä kuluta liikaa aikaa huolehtien seikoista, joihin et voi vaikuttaa. Seuraa sydämesi ääntä.

LEIJONA

Ota askel taaksepäin, jos jokin epäilyttää. Nyt on hyvä hetki pitää hengähdystauko ja miettiä, onko sinulla oikea suunta. Ilmassa on romantiikkaa.

NEITSYT

Lykkää liikkeelle muutoksia, joita tiedät sisimmässäsi haluavasi. Kaikki on kiinni siitä, miten uskollinen uskallat olla itsellesi. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurassa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Valitse sanasi tarkkaan. Älä kiirehdi kommentoimaan, ellet ole asioista tarpeeksi hyvin perillä. Mielenrauha on hyvä tavoite päivälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Kaikilla on sinulle nyt neuvo annettavana. Poimi tietotulvan joukosta itsellesi toimivat vinkit. Suodattaminen on nyt tärkeää.

JOUSIMIES

Ilahduta läheistäsi yllättämällä hänet. Pidä huoli siitä, että hommat hoituvat sovittujen aikataulujen puitteissa. Joku pyytää sinulta apua.

KAURIS

Anna asioille aikaa. Kärsimättömyys voi muodostua ongelmaksi tänään. Päästät itsesi helpommalla vaatimalla vähemmän myös muilta.

VESIMIES

Sinun ei tarvitse jäljitellä muiden tekemisiä. Luota itseesi joka käänteessä. Joukosta erottuminen voi olla nyt harvinaisen hyvä juttu.

KALAT

Päättäväisyytesi on omaa luokkaansa. Mikään haaste ei ole sinulle tänään liikaa. Kuuntele intuitiotasi, kun joudut hankalaan paikkaan.

OINAS

Anna tapahtumille vauhtia. Moni asia on tänään kiinni oma-aloitteisuudestasi. Ole rohkea osapuoli ja näytä muille esimerkkiä.

HÄRKÄ

Positiivisia muutoksia on nyt tulossa ryminällä. Ole valmis päästämään irti menneistä ja keskittymään täysillä nykyhetkeen. Kompromissit ovat nyt tarpeen.

KAKSONEN

Keskity itseesi. Ruoki hyvinvointiasi parhaaksi katsomallasi tavalla. On hyvä hetki oppia uusia taitoja ja rakentaa vanhan päälle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla