Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaikuttaa jo liian tunkeilevalta. Ole tarkkana uteliaassa seurassa. On tärkeää, ettet paljasta kaikkia korttejasi kerralla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Älä anna tunteidesi viedä sinua ongelmiin. Tänään sinun on tiedettävä, koska kannattaa rajoittaa sanomisiaan. Anna toisille tilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Anna jokaisen tehdä omiaan. Joku heittäytyy nyt dramaattiseksi, minkä ei tarvitse sotkea sinun kuvioitasi. Tee häiriintymättä omaa juttuasi.

 

VAAKA            

Pidä yhteyttä ihmisiin, jotka ymmärtävät sinua ja taustojasi. Tarvitset toisinaan taustatukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikista haasteista yksin.

 

SKORPIONI

Näytä, että olet tosissasi. Käsilläsi on nyt haaste, joka vaatii paljon aikaa ja energiaa. Ole kokonaisvaltaisesti läsnä ja kuuntele, mitä sinulle sanotaan.

 

JOUSIMIES

Varo väärien viestien antamista. Varmista, että kaikki osapuolet ymmärtävät toisiaan. Nyt ei ole aika olla suurpiirteinen puheissa.

 

KAURIS

Juttele läheistesi kanssa tulevaisuudesta. Älä tee kaikkia koskevia ratkaisuja yksin. Yhteistyö on kaiken hyvän lähtökohta.

 

VESIMIES

Tarkastele vaihtoehtojasi. Valppaus on tänään tärkeää, sillä se vie sinut jonkin tärkeän äärelle. Älä päästä kultaista tilaisuutta käsistäsi.

 

KALAT

On aika lykätä suunnitelmasi liikkeelle. Olet tekemäisilläsi suuria muutoksia arkeesi. Nyt on oikea aika kokeilla uusia asioita.

 

OINAS

Ota opiksi kokemastasi. Menneisyys tarjoaa sinulle tärkeitä vinkkejä siihen, miten nykytilanne on hallittavissa. Voit selvitä selkkauksesta voittajana.

 

HÄRKÄ

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin tai vieraaseen ympäristöön. Päivä yllättää sinut monissa käänteissä. Saat inspiraatiota tuntemattomaan hyppäämiseen.

 

KAKSONEN

Joku tarjoaa sinulle ratkaisua kysymykseesi. Tarkista taustat itse, vaikka juttu kuulostaisikin hyvältä. Sinulta saattaa jäädä muuten jotain huomaamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla