Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Luota vaistoosi, kun se antaa sinulle merkkejä. Olet ehkä kääntymäisilläsi väärään suuntaan. Katso tarkkaan, kenelle avaudut yksityisasioistasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Tänään on tärkeää, että tavoitteesi ovat sinulle selkeät. Kohdallesi osuu kiinnostava tarjous.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka uskovat sinuun ja asiaasi. Tarvitset hyvän tukiverkoston päästäksesi eteenpäin ideasi kanssa. Ole valmis taipumaan kompromissiin.

 

NEITSYT

On aika laajentaa verkostoja ja tutustua ihmisiin taustoihin katsomatta. Muutokset ovat nyt tervetulleita sekoittamaan pakkaa. Ota menneistä opiksi.

 

VAAKA            

Tarkastele vaihtoehtojasi suurennuslasin kanssa. Sinun ei pidä kiirehtiä asioissa eteenpäin. Pelaa korttisi fiksusti, jos kohtaat kilpailua.

 

SKORPIONI

On aika heittäytyä ja ottaa harppaus eteenpäin. Voit saada paljon aikaan, jos lähdet aikaisin liikkeelle. Joku lähipiiristäsi tarvitsee sinua.

 

JOUSIMIES

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä lähde mukaan turhanpäiväiseen draamaan. Harkinta pelastaa sinut monesta hankalasta paikasta.

 

KAURIS

Muutokset alkavat sinusta itsestäsi. Lähde liikkeelle siitä, mitä haluat muuttaa. Rakkauselämäsi on nyt täynnä yllätyksiä ja ilahduttavia käänteitä.

 

VESIMIES

Saat tilaisuuden auttaa hyvää ystävää. Onnistut pelastamaan hänen päivänsä. Hän yllättää sinut vastapalveluksella silloin, kun sitä vähiten odotat.

 

KALAT

Ota yhteyttä vanhaan työkaveriin, joka voisi osata auttaa sinua nykytilanteessasi. Saat tänään hyödyllistä tietoa, joka kannattaa painaa mieleen.

 

OINAS

Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Liikkeellä on nyt paljon puhetta, joka on syytä suodattaa huolella. Valmistaudu ottamaan uusi haaste vastaan.

 

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika hidastaa tahtia. Älä anna kenenkään sekoittaa ajatuksiasi. Sinun on oltava nopea liikkeissäsi, sillä et ole ainoa apajilla pyörivä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla