Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Sinun ei tarvitse antaa tunteidesi patoutua, mutta valitse huolella kohde, mihin kanavoit ne. On aika miettiä ryhtiliikettä elintapoihisi. Tee arjestasi helpompaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Valppaus säästää sinut harmeilta. Lähistöllä liikkuu epärehellistä porukkaa. Pidä silmät auki ja suhtaudu varauksella kaukaa haetulta kuulostaviin tarinoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Joku kääntyy puoleesi avun tarpeessa. Keskustelut hänen kanssaan saavat sinut muuttamaan mielipiteesi tärkeästä asiasta. Avoimuus tekee hyvää teille kummallekin.

 

LEIJONA

Olet tänään arvomaailmakysymysten äärellä. Seuraa polkuasi sivuille turhia vilkuilematta. Saat tilaisuuden tutustua kiehtovaan ihmiseen.

 

NEITSYT

Älä pelkää haasteita. Sinussa on enemmän voimaa kuin kuvittelet. Suuret muutokset odottavat sinua aivan kulman takana.

 

VAAKA            

Liiku eteenpäin, tuli mitä tuli. Olisi nyt ajan hukkaa jäädä vatvomaan muiden tekemisiä ja mielipiteitä. Nauti itsenäisyydestäsi ja tee omia juttujasi.

 

SKORPIONI

Päivän tapahtumat ovat sinulle uuden inspiraation lähde. Saat niistä virtaa ja ideoita lähitulevaisuutta varten. On otollinen hetki ystävyyksien syntymiselle.

 

JOUSIMIES

Saat uutta energiaa päivän haasteista. Muistat jälleen, mihin pystyt jopa paineen alla. Anna elämästäsi tilaa myös romantiikalle.

 

KAURIS

Saatat viihtyä nyt parhaiten kotona. Lataa akkuja ja suunnittele tulevaa. Käsillä on projekti, joka vaatii huolellista valmistautumista.

 

VESIMIES

Hyvinvointisi on nyt pääasia. Hio rutiinejasi arkeesi paremmin istuviksi ja ympäröi itsesi ihmisillä, joista saat positiivista energiaa. Jokaisella päätökselläsi on väliä.

 

KALAT

Sinun on parasta tuntea ja ymmärtää rajasi. Älä rasita itseäsi liikaa etenkään fyysisesti. Panosta terveellisiin elämäntapoihin.

 

OINAS

Kiirehtimiseen ei ole nyt tarvetta. Tekemäsi ratkaisut ovat tärkeitä, ja ne ansaitsevat harkinta-ajan. Avoin keskustelu selkiyttää tilannetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla