Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Ota ohjat käsiisi. Nyt on aika keskittyä asioihin, jotka ovat sinun päätettävissäsi. Laadi arjestasi juuri sinulle sopiva ja hyvinvointiasi ruokkiva.

HÄRKÄ

Muutos alkaa itsestäsi. Älä jää odottelemaan, että muut toimisivat sinun toiveittesi mukaan. Tee omaa juttuasi, niin joku saattaa innostua esimerkistäsi.

KAKSONEN

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Olisi hukkaan heitettyä energiaa ryhtyä väittelemään eri suuntaan kallistuvan ihmisen kanssa. Anna jokaiselle tilansa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Lähde tuntemattomille vesille. On hyvä hetki ottaa haaste vastaan ja opetella uusia taitoja. Löydät itsestäsi yllättäviä puolia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Kierrä turha draama kaukaa. Pysyttele tutussa ja turvallisessa. Kiinnitä huomiota siihen, mitä tulet luvanneeksi läheisillesi.

NEITSYT

Salli itsellesi ansaittu tauko. Vietä aikaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla hemmotellen. On hyvä hetki antaa mielenkiintosi vaeltaa vapaasti.

VAAKA

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Pienillä muutoksilla voi olla kauaskantoiset vaikutukset. On uusien alkujen aika.

SKORPIONI

Ole tarkkana siitä, mitä tulet luvanneeksi. Tarjoa huolella valikoituja neuvoja ihmiselle, joka pyytää sinulta apua. Oma hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

JOUSIMIES

On aika tehdä muutoksia elintapoihisi. Hetki on otollinen uudistuksille. Raivaa elämääsi tilaa asioille, jotka tekevät sinulle hyvää.

KAURIS

Älä anna viime hetken muutoksen pilata päivääsi. Nopea sopeutuminen ja notkea mielikuvitus ovat nyt parhaat aseesi. Ole valmis yllättämään itsesi.

VESIMIES

Tutkiskele tunteitasi. On hyvä hetki kääntää huomio sisäänpäin ja miettiä asioiden tärkeysjärjestystä. Ilmassa on romantiikkaa.

KALAT

Etsi itsellesi haastavaa tekemistä. Hieman aivojumppaa vaativa homma tekee nyt hyvää. Ideoita löytyy yllättävältä taholta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla