Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Ota uudet haasteet ja yllätyskäänteet avosylin vastaan. Nyt puhaltavat jännittävät tuulet. Yhteistyöllä pääsette pitkälle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Älä anna negatiivisten puheiden pilata päivääsi. Sulje korvasi ja jatka eteenpäin omalla polullasi. Myötätunto on paras valttisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Älä anna tunteiden saada sinusta otetta. Tärkeintä on, että etenet projekteissasi. Pikkujutuista valittaminen on silkkaa ajan haaskausta.

 

KAKSONEN

Sinulle syötetään väärää tietoa. Suodata kuulemasi tarkkaan, sillä muuten tulet huijatuksi. Kriittisyys on muutenkin hyväksi tänään.

 

RAPU

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden seurasta saat voimaa ja inspiraatiota. Älä jarruttele, vaan anna mielikuvituksesi lentää. Nyt on aika tavoitella tähtiä.

 

LEIJONA

Muutos on mahdollinen, jos olet rehellinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan. Älä anna mustasukkaisuuden saada sinusta otetta.

 

NEITSYT

Ota selvää mahdollisuuksistasi. Sinun on aika lähteä liikkeelle ja tavoitella unelmiasi täysillä. Tee muutoksia oikeista syistä.

 

VAAKA            

Ilmassa on paljon kysymyksiä. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Sinulla on aikaa keskustella ja hankkia lisää tietoa oikeat päätökset tehdäksesi.

 

SKORPIONI

On hyvä hetki ottaa haltuun uusi harrastus. Lähde pitämään hauskaa ystävien seuraan tai rentoudu omissa oloissasi. Tärkeintä on, että viihdyt.

 

JOUSIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksiä tehdessäsi. Ole kuulolla ja ota läheisesi huomioon. Liikkeellä on nyt paljon hyödyllistä tietoa tulevan kannalta.

 

KAURIS

Kokeile jotain uutta ja katso, mihin se vie. Hoida käytännön asiat pois alta mahdollisimman nopeasti, sillä sinulla on mukavampaakin tekemistä.

 

VESIMIES

Ystävällisyytesi avaa ovia tänään. On aika miettiä raha-asioita ja punnita mahdollisuuksiasi. Älä kiirehdi allekirjoittamaan papereita kevein perustein.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla