Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Kotiin tai perhepiiriin on luvassa muutoksia. On hyvä hetki luovan projektin aloittamiselle. Ole valmis ottamaan haaste vastaan ja etsimään rajojasi.

KALAT

Tunnepitoiset kysymykset nousevat tänään pintaan. On aika päästää irti menneistä. Tee itsellesi palvelus ja anna taannoinen mokasi itsellesi anteeksi.

OINAS

Vietä aikaa rakkaan harrastuksen parissa tai seurassa, joka saa sinut loistamaan. Ota etäisyyttä ihmisiin, jotka syövät energiaasi. Pidä itsestäsi huolta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Rahan kanssa kannattaa olla tänään erityisen tarkkana. Mokia voi sattua kaikille, mutta älä lankea samaan kuoppaan toistamiseen. Pidä menneet mielessäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Älä anna kritiikkiin taipuvaisen tyypin lannistaa. Tiedät itse, mihin olet matkalla. Pidä kiinni periaatteistasi ja kilpaile ainoastaan itseäsi vastaan.

RAPU

Pidä yksityisasiat omana tietonasi. Tänään on parasta keskittyä kuuntelemaan. Tarjolla on tärkeää tietoa, jos osaat kysellä tilaisuuden koittaessa.

LEIJONA

Anna muiden mennä omia reittejään ja pidä huomiosi siinä, mitä olet tekemässä. Tänään sinun kannattaa valita seurasi huolella.

NEITSYT

Työrintamalla on luvassa jotakin uutta ja yllättävää. Nopea sopeutuminen on nyt eduksi sinulle. Ole tarkkana sopimusten ja muiden paperihommien kanssa.

VAAKA

Anna jokaisen hoitaa itse omat velvollisuutensa. Sinun ei tarvitse lupautua kaikkialle mukaan. Tee sen verran kuin oman jaksamisesi kannalta on järkevää.

SKORPIONI

Vietä aikaa hyvässä seurassa akkuja ladaten. On aika rauhoittua laatimaan suunnitelmia. Läheiselläsi on sinulle kerrottavaa.

JOUSIMIES

Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Vedät puoleesi paljon huomiota tänään. Varaudu siihen, ettei asiasi ole kaikille yhtä tärkeä kuin sinulle.

KAURIS

Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Itsetutkiskelu auttaa sinua näkemään, missä olet menossa ja mitä tarvitset eteenpäin päästäksesi. On aika kokeilla jotain uutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla