Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kerro läheisillesi, mitä mielessäsi liikkuu. On aika tehdä uskaliaita muutoksia useilla elämänalueilla. Raha-asioissa tapahtuu lupaavia käänteitä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Mene auttamaan kaveria, joka on tullut ikävästi yllätetyksi. Voit ammentaa omista kokemuksistasi jotain hyödyllistä sanottavaa. Vältä rahan lainaamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Tartu ojennettuun tilaisuuteen. On aika oppia uusia asioita, joten pidä mielesi avoimena. Uteliaisuus johdattaa sinut oikealle polulle.

 

HÄRKÄ

Mielialasi kohenee tänään mukavan yllätyksen johdosta. Voimakas tahtosi vie sinut pitkälle. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAKSONEN

On aika satsata työkuvioihin. Pikkutarkkuus ja kunnianhimo ovat hyvä yhdistelmä. Sinulle on tarjolla vastuuta sisältävä tilaisuus.

 

RAPU

Ota rennosti. Nyt on parasta tehdä asiat yksi kerrallaan turhia kiirehtimättä. Aikaa on jäljellä enemmän kuin kuvittelet.

 

LEIJONA

Muutokset ovat sinusta kiinni tänään. Älä jää jumiin tilanteeseen, joka ei miellytä sinua. On uusien alkujen ja seikkailujen aika.

 

NEITSYT

Lähde mukaan johonkin uuteen ja jännittävään. On aika etsiä rajoja ja ottaa riskejä. Sattuma tutustuttaa sinut kiehtovaan ihmiseen.

 

VAAKA            

Hakeudu hyödyllisten kontaktien seuraan. Tarvitset apua mutkikkaan ongelman parissa. Verkostojasi ei pidä aliarvioida.

 

SKORPIONI

Keskity tekemään itsestäsi paras mahdollinen versio. Liikunta ja hyvät ruokailutottumukset tekevät ihmeitä. Älä anna kenenkään sanella sinulle ehtoja.

 

JOUSIMIES

Pysy positiivisena. Voit kääntää hankalan tilanteen voitoksesi kuuntelemalla tarkkaan ja tekemällä harkittuja päätöksiä. Oikea asenne tekee ihmeitä.

 

KAURIS

Kova työ palkitaan. Satsaa enemmän aikaa ja energiaa projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Rakkauselämääsi on luvassa yllätyksiä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla