Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Luota itseesi. Sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi aikeissasi tänään. Viehätysvoimasi avaa ovia ja auttaa sinua hyvän ensivaikutelman jättämisessä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Käy paperihommat läpi. Yksityiskohtiin on nyt kiinnitettävä erityisen paljon huomiota. Pidä kiinni aikatauluista ja pyri olemaan niitä edellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Voit päästä tänään asioissa monta askelta eteenpäin. Uskalla päästää irti menneistä ja luovu ideasta, joka ei ota toimiakseen yrityksistäsi huolimatta.

 

VESIMIES

Voit pelastaa tänään tuttavan päivän ystävällisellä eleellä. Kuuntele vaistoasi, jos se kannustaa sinua toimimaan. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KALAT

On hyvä hetki itsetutkiskelulle. Tutkaile tunteitasi ja pohdi, mihin haluat suunnata seuraavaksi. Jaa ajatuksesi läheisen ihmisen kanssa.

 

OINAS

Tee parhaasi tärkeän asian puolesta. Nyt ei kannata tyytyä liian vähään. Älä anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

HÄRKÄ

Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Nyt ei ole aika jäädä kaivelemaan menneitä. Pidä ajatuksesi olennaisessa ja pysy liikkeessä.

 

KAKSONEN

Käy läpi vaihtoehtojasi. Tee jotain erilaista ja repäisevää tänään, jos haluat saada asioihin kunnolla liikettä. Älä tyydy vanhoihin kaavoihin.

 

RAPU

Perspektiivin vaihto tekee sinulle hyvää. Kuuntele avoimin mielin kaikenlaisia ehdotuksia, joita sinulle heitetään. Valmistaudu henkisesti yllätyksiin.

 

LEIJONA

Tarkkailemalla opit paljon. Satsaa kaikki liikenevä energiasi siihen, mihin olet ryhtymässä. Kokonaisvaltainen heittäytyminen kannattaa.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Nyt ei ole aika jättäytyä sivuun. Mielipiteistäsi on hyötyä muillekin, joten nosta äänesi kuuluviin.

 

VAAKA

Katso sinnikkäästi tilanteen positiivisia puolia. Joku heittäytyy nyt vaativaksi, mistä ei pidä hermostua. Tee omaa juttuasi ympäristöstä häiriintymättä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla