Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Älä anna kytevän ongelman äityä pahemmaksi. Ota se varovaisesti puheeksi sitten, kun siihen sopiva hetki ilmaantuu. Sulje korvasi negatiivisilta puheilta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Teet tänään päätöksen, jolla voi olla kauaskantoiset vaikutukset elämääsi. Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Luota itseesi ja siihen, että suuntasi on oikea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Olet uusien haasteiden edessä. Vältä huhuihin uskomista ja kysy lisää aina, kun jokin on epäselvää.

 

KAURIS

Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Selvitä asiat ihmisten kanssa kasvokkain ja rauhalliseen sävyyn. Pidättäydy kritisoimasta muita turhaan.

 

VESIMIES

Tarkkailemalla opit paljon tänään. Näet jotain kiinnostavaa, minkä voit soveltaa omaan elämääsi. Luota vaistoosi, kun se antaa sille vihjeitä.

 

KALAT

Joku tekee parhaansa houkutellakseen sinut tekemään jotain, mikä ei oikeastaan tunnu omalta jutultasi. Pidä pääsi ja ole rehellinen itsellesi.

 

OINAS

Suuntaa kohti ihmisiä, joiden kanssa sinulla on paljon yhteistä. Henkinen tuki tekee nyt ihmeitä. Ilmassa on romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi kokeneemmalta ihmiseltä. Tarvitset nyt hyviä vinkkejä ja erilaisia näkökulmia. Uteliaisuutesi vie sinut mielenkiintoiseen tilanteeseen.

 

KAKSONEN

Varaa päivästä aikaa rentoutumiseen. Sinulle tekee hyvää vaihtaa aivosi vapaalle hetkeksi. Anna mielessäsi pyörivälle pulmalle välillä happea.

 

RAPU

Suuntaa energiasi tekemiseen, josta nautit. On aika ottaa rennosti ja pitää hauskaa. Ota etäisyyttä kaikkeen, mikä tuottaa sinulle stressiä.

 

LEIJONA

Päivän haasteet sujuvat hyvin. Voit luottaa kaikessa rauhassa kykyihisi ja luontaiseen viehätysvoimaasi. Nyt on syytä juhlistaa hyviä uutisia.

 

NEITSYT

Ole läsnä läheisillesi, kun he tarvitsevat sinua. Valikoi sanasi tarkkaan. Sinun on aika selvittää itsellesi, mitä toivot tulevalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla