Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Älä lähde väittelemään asiasta, joka jakaa mielipiteet jyrkästi. Sinulla on parempaakin tekemistä. Keskitä huomiosi sinne, missä siitä on hyötyä.

VESIMIES

Ota päivästä aikaa yksinomaan itsellesi. On hyvä hetki käydä läpi aikaansaannoksiasi ja haaveilla tulevasta. Listaa tämänhetkiset tavoitteesi paperille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KALAT

Suuntaa kohti asioita ja ihmisiä, jotka kutsuvat sinua juuri tällä hetkellä. Nyt on turha mutkistaa tilanteita syyttä suotta. Anna itsellesi lupa mennä helpointa reittiä eteenpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Päivä kannattaa täyttää toiminnalla. On hyvä hetki edistää käytännön asioita ja pitkäaikaisia projekteja.

HÄRKÄ

On tärkeää, että pidät lupauksesi. Älä heittele ilmaan sanoja, joiden takana et voi seistä varmuudella. Työpanoksesi palkitaan tänään.

KAKSONEN

Satsaa kaikki liikenevä energia tänään itseesi. Mieti, mitä tarvitset ja mistä haaveilet. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa.

RAPU

Ole avoin ja valmiina sopeutumaan. Päivä ei säästä sinua yllätyksiltä. Nopea reagointi ja joustava asenne vievät sinut pitkälle.

LEIJONA

On aika ottaa rennosti, levätä ja miettiä vaihtoehtojasi. Edessäsi on tärkeä päätös, jota ei tule tehdä hätiköiden. Tee muutokset oikeista syistä.

NEITSYT

Muutos alkaa sinusta. Sinun on nyt lähdettävä liikkeelle itse, sillä odottelun aika on ohi. Käänny avun tarpeen iskiessä hyvän ystävän puoleen.

VAAKA

Pidä silmällä raha-asioita. Nyt kannattaa ottaa rauhallisesti kaikessa, mihin ryhdyt. Tilanteiden puhki analysoiminen on energian haaskausta.

SKORPIONI

Lähesty varoen araksi tietämääsi aihetta. Tilannetaju on nyt tarpeen. On tullut aika miettiä radikaalia suunnanvaihdosta.

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään painostaa sinua muuttamaan mieltäsi. Kuuntele vaistoasi ja lykkää tarvittaessa päätöksen tekemistä hieman. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla