Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Ota kaikki aseet käyttöön. Apua hankalaan tilanteeseen löytyy menneisyyden kokemuksistasi. On aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Pyydä tarpeen vaatiessa apua. Käänny luotettavan ihmisen puoleen ja uskoudu vaikeuksistasi hänelle. Tilanne ei ole niin paha kuin kuvittelet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Kiinnitä huomiota siihen, miten edustat itseäsi tänään. Sananvalinnoillasikin on väliä. Väistele tulenarkoja puheenaiheita niin diplomaattisesti kuin osaat.

 

OINAS

Käänny viisauden tarpeessa vanhan ystävän puoleen. On aika palauttaa sekaviin ajatuksiisi järjestys. Muistuta itseäsi siitä, mikä on oikeasti tärkeää.

 

HÄRKÄ

Itsekurista ja järjestelmällisyydestä on tänään hyötyä. Et tule pettymään, jos suuntaat eteenpäin vilpittömin aikein. Uskalla nostaa rima korkealle.

 

KAKSONEN

Salli itsesi haaveilla, vaikka rahatilanteesi ei olisikaan kehuttava. Älä anna periksi houkutuksille. On aika miettiä, miten unelmasi saataisiin toteutettua.

 

RAPU

Älä lähde mukaan draamaan, joka ei oikeastaan kuulu sinulle. Tee omaa juttuasi muusta häiriintymättä. Suuret haasteet odottavat sinua.

 

LEIJONA

Irrottele ja pidä hauskaa. Muista kuitenkin läheistäsi, joka tarvitsee sinua tällä hetkellä tavallista enemmän. Maisemanvaihdos olisi nyt paikallaan.

 

NEITSYT

Älä anna sinua ympäröivän hulinan sekoittaa ajatuksiasi. Luota itseesi. Jatka polullasi eteenpäin, jos tekemäsi ratkaisu tuntuu edelleenkin omaltasi.

 

VAAKA            

Nyt ei ole aika kuuluttaa suunnitelmiasi kaikkien tietoon. Se johtaisi vain vastaväitteisiin, joihin sinulle ei ehkä ole energiaa tai vastauksia valmiina. Pidä matalaa profiilia.

 

SKORPIONI

Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. Auttaminen saa aikaan paljon hyvää ja antaa itsellesi seesteisen mielen. Ystävälläsi on sinulle suuria uutisia.

 

JOUSIMIES

Tiedossa on asumiseen liittyviä muutoksia. Ole avoin kaikelle uudelle. Tänään kannattaa olla erityisen tarkka salasanojen ja muiden yksityisasioiden kanssa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla