Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Seuraa polkua, joka vetää sinua puoleensa eniten. Olemalla rehellinen itsellesi selviät tilanteesta voittajana. Tärkeintä on olla rehellinen itsellesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Pidä rahanmeno kurissa. Joku muistaa sinua tänään yllättävällä lahjalla. Älä anna viime hetken muutosten häiritä menoasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Kerro, mitä odotat tulevalta. Avoimuus on tärkeää ihmissuhteissa. Joudut palaamaan jo kertaalleen kuopatun puheenaiheen pariin.

 

JOUSIMIES

Suodata huolella kaikki kuulemasi. Liikkeellä on epäselviä viestejä, joista on otettava perusteellisesti selvää ennen eteenpäin lähtemistä.

 

KAURIS

Muutokset näyttävät lupaavilta. On aika päästää irti menneistä ja ottaa uutuudet avoimin mielin vastaan. Olet tänään vastuussa monista asioista.

 

VESIMIES

Vältä heräteostoksia tänään. Tarkkaile rahanmenoa ja säästä mahdollisuuksien mukaan tulevaa varten. Nurkan takana odottaa iloinen yllätys.

 

KALAT

Tärkeintä on, että liikut eteenpäin. Etappi kerrallaan on hyvä etenemisstrategia. Käänny lojaalin ystävän puoleen, kun avun tarve iskee.

 

OINAS

On aika haaveilla suuria. Anna mielikuvituksesi vaeltaa vapaasti ja seuraa vaistoasi sinne, mihin se vie. Saat kehittelemisen arvoisen idean.

 

HÄRKÄ

Älä jätä kesken lupaavasti alkanutta hanketta. Päivä kysyy sinnikkyyttä ja määrätietoisuutta. Ole valmis ottamaan riskejä.

 

KAKSONEN

Joku johtaa sinua harhaan, tahallaan tai vahingossa. Pidä silmät auki ja peräänny epäilyttävältä haiskahtavasta tilanteesta tarpeen vaatiessa. Ajattele omaa parastasi.

 

RAPU

Positiivisia muutoksia on luvassa. On aika satsata täysillä ihmissuhteisiin. Tee ratkaisuja, jotka toimivat juuri sinun kohdallasi.

 

LEIJONA

Lähde liikkeelle. Älä hidastele juuttumalla tarkkailemaan muiden tekemisiä. Keskity terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin seikkoihin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla