Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika lykätä muutoksia liikkeelle. Älä anna kenenkään muun ohjailla tekemisiäsi. Pidä kontrolli itselläsi ja seuraa vaistoasi.

 

VAAKA

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. Jaksamisesi on koetuksella tänään. Älä anna kenenkään ladata sinulle liikaa paineita.

 

SKORPIONI

Pysy liikkeessä. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin hidasteista huolimatta. Älä yritä korjata muiden tekemiä virheitä loputtomiin.

 

JOUSIMIES

Älä anna periksi tunnepitoiselle manipuloinnille. Joku haluaa sinulta jotain, mikä voi johtaa epämiellyttäviin tilanteisiin. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

KAURIS

Käy läpi paperihommat ja muut käytännön kysymykset. Älä anna muutosten sekoittaa päätäsi. Tee parhaasi sopeutuaksesi nopeasti uusiin käänteisiin.

 

VESIMIES

Lähde ulos tutustumaan ihmisiin. On hyvä hetki muutoksille niin työ- kuin yksityiselämässäsikin. Uudet tuulet vievät sinua oikeaan suuntaan.

 

KALAT

Päivä tuo mukanaan pienen pettymyksen tunne-elämän puolelta. Tärkeintä on, että pysyttelet totuudessa. Rehellisyys on pääasia.

 

OINAS

Puhu avoimesti tunteistasi. On aika haaveilla tulevaisuudesta ja laatia suunnitelmia. Ole valmis satsaamaan kaikki peliin.

 

HÄRKÄ

On aika jättää menneet taaksesi. Hoida keskeneräiset asiat kunnialla loppuun ja jatka eteenpäin pää pystyssä. Nyt on sinun hetkesi.

 

KAKSONEN

Ole mukana koko sydämelläsi, mihin ikinä ryhdytkin. Muista pitää huolta terveydestäsi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

RAPU

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ottaa vahvuutesi käyttöön. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

LEIJONA

Ole oma-aloitteinen. On aika lykätä liikkeelle muutoksia. Moni asia on tänään kiinni omasta aktiivisuudestasi ja asenteestasi.