Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

On aika lykätä muutoksia liikkeelle. Älä anna kenenkään muun ohjailla tekemisiäsi. Pidä kontrolli itselläsi ja seuraa vaistoasi.

 

VAAKA

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. Jaksamisesi on koetuksella tänään. Älä anna kenenkään ladata sinulle liikaa paineita.

 

SKORPIONI

Pysy liikkeessä. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin hidasteista huolimatta. Älä yritä korjata muiden tekemiä virheitä loputtomiin.

 

JOUSIMIES

Älä anna periksi tunnepitoiselle manipuloinnille. Joku haluaa sinulta jotain, mikä voi johtaa epämiellyttäviin tilanteisiin. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

KAURIS

Käy läpi paperihommat ja muut käytännön kysymykset. Älä anna muutosten sekoittaa päätäsi. Tee parhaasi sopeutuaksesi nopeasti uusiin käänteisiin.

 

VESIMIES

Lähde ulos tutustumaan ihmisiin. On hyvä hetki muutoksille niin työ- kuin yksityiselämässäsikin. Uudet tuulet vievät sinua oikeaan suuntaan.

 

KALAT

Päivä tuo mukanaan pienen pettymyksen tunne-elämän puolelta. Tärkeintä on, että pysyttelet totuudessa. Rehellisyys on pääasia.

 

OINAS

Puhu avoimesti tunteistasi. On aika haaveilla tulevaisuudesta ja laatia suunnitelmia. Ole valmis satsaamaan kaikki peliin.

 

HÄRKÄ

On aika jättää menneet taaksesi. Hoida keskeneräiset asiat kunnialla loppuun ja jatka eteenpäin pää pystyssä. Nyt on sinun hetkesi.

 

KAKSONEN

Ole mukana koko sydämelläsi, mihin ikinä ryhdytkin. Muista pitää huolta terveydestäsi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

RAPU

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ottaa vahvuutesi käyttöön. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

LEIJONA

Ole oma-aloitteinen. On aika lykätä liikkeelle muutoksia. Moni asia on tänään kiinni omasta aktiivisuudestasi ja asenteestasi.              

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Hoida pakolliset hommasi ajoissa ja siirry nauttimaan vapaa-ajastasi. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä kaivataan. Joku lähipiiristäsi tarvitsee sinua.

 

VAAKA

Pysyttele kaukana ongelmista. On tärkeää, että pidät lupauksesi. Keskity kehittämään itseäsi ja olemaan läsnä ihmisille, jotka tarvitsevat sinua.

 

SKORPIONI

Pidä elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena. Huolettomasti heitellyt lupaukset voivat viedä sinut ongelmiin. Katso tarkkaan, mihin sitoudut.

 

JOUSIMIES

Älä usko kaikkea kuulemaasi. Tarkasta lähteet ja ole kriittinen. Saatat saada ohjeita ja neuvoja, jotka eivät ole kovin tukevalla pohjalla.

 

KAURIS

Luota itseesi ja tee ratkaisusi vaistoasi seuraten. Saat tukea yllättävältä taholta. Anna romantiikalle tilaa päivästäsi, niin yllätyt iloisesti.

 

VESIMIES

Tee muutokset oikeista syistä. Mieti, minkälaisen arjen haluat itsellesi. Unohda lauman seuraaminen kokonaan ja kuuntele sydäntäsi.

 

KALAT

Tarkastele tilannettasi ja vedä johtopäätöksiä. On aika olla oma-aloitteinen ja lähteä liikkeelle. Kukaan ei tule hakemaan sinua kotoa.

 

OINAS

Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Tee rohkeasti omaa juttuasi, vaikka soraääniä kuuluisikin. Älä anna kenenkään lannistaa sinua.

 

HÄRKÄ

Uudistukset vetävät sinua puoleensa. Laadi itsellesi ensitöiksesi pitävä suunnitelma. Yksityiskohdilla on nyt väliä.

 

KAKSONEN

Ota haasteet vastaan. Energiasi kantaa sinut pitkälle ja helpottaa uuden oppimista. Olet nyt täydessä vauhdissa, eikä perässäsi ole helppo pysyä.

 

RAPU

Anna itsellesi lupa tehdä asiat eri tavalla. Keräät puoleesi positiivista huomiota olemalla oma itsesi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Päivä tuo mukanaan myös epämiellyttäviä yllätyksiä. Mieti tarkkaan seuraavaa siirtoasi. Älä heittäydy täysin tunteidesi vietäväksi.