Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tänään on oltava järjestelmällinen. Tarkkuus auttaa kytevän kriisin selvittämisessä. Kaikki sujuu kivuttomammin, jos olet aikaisin liikkeellä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Muutokset ovat tänään sinusta kiinni. Älä jää varjoihin istumaan, vaan suuntaa sinne, missä tapahtuu. Sinun ei tarvitse aina antaa muille tilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Satsaa omiin projekteihisi. On aika kehittää itseäsi ja haalia uusia kokemuksia. Ota kaikki irti mielenkiintoisen ihmisen seurasta.

 

SKORPIONI

Tunteet ja faktat menevät tänään ristiin. Älä ryntää tekemään päätöksiä, jos et ole varma asiastasi. Odota, että pöly laskeutuu.

 

JOUSIMIES

Tunteet johtavat sinua helposti harhaan tänään. Joku syöttää sinulle ideoita, joita ei pidä ottaa todesta. Ole tarkkana siitä, kenelle uskoudut.

 

KAURIS

Kotona on käynnissä suuria muutoksia. Mene virran mukana vastaan hankaamatta. Sopeutuminen on tänään avainsana.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on hyötyä. Tee hommasi aikataulun puitteissa. Päivä tuo tullessaan iloisia yllätyksiä.

 

KALAT

Ole realistinen suunnitelmia laatiessasi. Mielikuvituksesi kantaa sinut pitkälle, jos uskallat luottaa siihen. Hauska sattuma kääntää päiväsi kulun.

 

OINAS

Kokeile tänään jotain uutta. Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja, joista valita. On aika irrotella ja unohtaa turhan vakava asenne kotiin.

 

HÄRKÄ

Pidä huolta terveydestäsi. Älä anna pikkujuttujen käydä hermoillesi. Vedä tiukassa paikassa henkeä ja palauta asioiden tärkeysjärjestys mieleesi.

 

KAKSONEN

Luota pelkkiin faktoihin. Liikkeellä on nyt huhuja, joihin on suhtauduttava varauksella. Älä ryhdy leikkimään kenenkään tunteilla.

 

RAPU

Kuuntele tarkkaan, mistä ympärilläsi puhutaan. Nyt ei ole aika sooloilla tiedon puutteessa. Varmista faktat luotettavasta lähteestä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla