Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Tee parhaasi ja katso, mihin se vie. Keskity täysillä tavoitteisiisi jäämättä väittelemään pikkuasioista. Draamalle ei pidä nyt antaa tilaa.

LEIJONA

Keskity itseesi. Päivä tuo mukanaan pientä draamaa ja huhuja, mutta niistä ei pidä välittää. Tiedät itse parhaiten, minne olet menossa.

NEITSYT

Pidä etäisyyttä manipulointiin taipuvaisiin ihmisiin. Ota asioista selvää omin päin. Tee siirtosi vasta sitten, kun faktat ovat sinulle selvillä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Kärsivällisyys on nyt kaikki kaikessa. Valmistaudu henkisesti siihen, että muutokset vievät aikaa. Luota intuitioosi päätöksiä tehdessäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Muiden auttaminen ilahduttaa myös itseäsi. On hyvä hetki uuden oppimiselle ja vanhojen taitojen kertaamiselle. Pidä sinulle tärkeät ihmiset lähelläsi.

JOUSIMIES

Varovaisuus on nyt hyväksi. Vältä tarpeetonta kiirehtimistä, ja ole tarkkana tavaroistasi. Päivä sisältää unohtelua ja myöhästelyä.

KAURIS

Maalaisjärki auttaa sinut tänään kiperästä tilanteesta. Älä tee asioista mutkikkaampia kuin ne ovat todellisuudessa. Sinulta on ehkä jäänyt jotain huomaamatta.

VESIMIES

Tarjoa positiivisia ratkaisuja kaikessa, mihin ryhdyt. Draamaa on liikkeellä jo tarpeeksi. Älä haali itsellesi liikaa tekemistä kerralla.

KALAT

Kaikki ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan, mutta älä anna sen haitata menoasi. Pidä kiinni omista periaatteistasi ja ole rehellinen joka käänteessä.

OINAS

Luova projekti on nyt juuri sitä, mitä tarvitset. Kohentele sisustusta kotona tai hanki itsellesi uusi harrastus. Ole tarkkana siitä, mistä lähteistä tulevaa tietoa uskot.

HÄRKÄ

Tukeudu mielikuvitukseesi. Anna luovan puolesi johdattaa kaikessa, mihin ryhdyt. Älä heittäydy liian jyrkäksi tai joustamattomaksi.

KAKSONEN

Keskity yhteen asiaan kerrallaan, niin menosi on tehokasta. Sinne ja tänne haihatteleminen ei ole sinulle nyt hyvä vaihtoehto. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla