Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ota haltuun uusi projekti. Suuntaa sinne, missä on säpinää ja kipinöitä. Olet onnellisimmillasi, kun saat painia sopivasti haastavan jutun kanssa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Epätavallinen tilanne kysyy epätavallisia keinoja. Heittäydy luovaksi ja kokeile ennakkoluulottomasti uusia asioita. Nyt ei kannata kangistua kaavoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Suuntaa kohti asioita ja ihmisiä, jotka tuottavat iloa juuri sinulle. On hyvä hetki uuden oppimiseen. Etsi ja venytä rajojasi, niin yllätyt positiivisesti.

 

VAAKA            

Laadi aukoton suunnitelma ja ala toteuttaa sitä niin pian kuin mahdollista. Älä jätä hyvää ideaa ilmaan roikkumaan. Testaa, miten siitä voisi tehdä todellisen.

 

SKORPIONI

Vähennä puhetta ja katso, mihin se johtaa. Tärkeintä on nyt saada asioita eteenpäin. Punnitse tarkkaan, mikä ansaitsee huomiosi ja energiasi.

 

JOUSIMIES

Mieti tarkkaan, mikä on järkevintä raha-asioissa. Impulsseillesi periksi antaminen tuskin vie sinua kovin hyvään suuntaan. Muista katsoa kokonaiskuvaa.

 

KAURIS

Törmäät ihmiseen, joka saa muistot palaamaan mieleesi. On aika lämmitellä välejä ihmiseen, jota et ole nähnyt aikoihin. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Mielesi pyörii nyt jo lähes ylikierroksilla. Saatat tulla sanoneeksi asioita, jotka kaduttavat myöhemmin. Ole tarkkana rahan kanssa.

 

KALAT

Anna mielikuvituksesi ottaa ohjat, sillä se vie sinut kiinnostaviin tilanteisiin. Pidä rahanmenoa silmällä tänään. Jotain uutta ja jännittävää on syntymässä.

 

OINAS

Pidä tunteesi hallinnassa. On aika kehittää eteenpäin ideaa, joka voi muuttaa elämäsi suuntaa merkittävästi. Ole avoin uusille asioille.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa rakkaan ihmisen seurassa. Opit tänään jotain arvokasta, josta tulee olemana hyötyä tulevaisuudessa. Älä vedä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAKSONEN

Luota siihen, mitä tiedät varmasti. Lähde vakaalta pohjalta eteenpäin. Pidä etäisyyttä dramatisointiin taipuviin ihmisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla