Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Ota tänään verkostoistasi ilo irti. Tutun tuttu saattaa pelastaa päivän. Pyydä epäröimättä apua, kun tarvitset sitä.

RAPU

Syvenny tutkimaan mahdollisuuksiasi. Sinulta on saattanut mennä jotain ilahduttavaa ohi murehtiessasi menneitä. On aika suunnata katse positiivisiin seikkoihin.

LEIJONA

Muutoksia tulee nyt ryminällä, eivätkä ne kaikki ole sinulle mieluisia. Älä takerru yllätyksiin, jotka eivät istu suunnitelmiisi. Sopeudu ja suuntaa katse asioihin, joihin voit vaikuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Pysyttele kaukana turhasta draamasta. Nyt on aika ottaa aikaa itsellesi ja miettiä, mikä tekee juuri sinulle hyvää. Lupaavia muutoksia on tulossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Kurinalainen uurastaminen kantaa hedelmää tänään. Saat palautetta tai muun merkin siitä, että panoksesi on huomattu. Onni on tänään muutenkin puolellasi.

SKORPIONI

On hyvä hetki heittää menemään muutamia haitallisia uskomuksia. Varmista ensitöiksesi, että tavoitteesi ovat yhä ajan tasalla. Hienosäätö voi olla paikallaan.

JOUSIMIES

Pidä matalaa profiilia. Salamyhkäisyys on eduksi sinulle tänään. Jaa hyvät uutiset tuttavapiirisi kanssa vasta sitten, kun asia on varma.

KAURIS

Muista olla kiitollinen avusta ja huomionosoituksista, joita saat läheltäsi. Tarjoa tukea ja vastapalveluksia aina, kun voit. Avoin kommunikointi on kaiken avain.

VESIMIES

Sinulla riittää nyt tunnepitoista energiaa. Voit saada sillä aikaan paljon hyvää, kunhan suuntaat sen oikeaan osoitteeseen. Paikoilleen jääminen ei ole nyt hyvä vaihtoehto.

KALAT

On hyvä hetki oppia uusia taitoja tai päästää luova puolesi muuten valloilleen. Ajattele tulevaisuuttasi ja kuuntele omia haaveitasi.

OINAS

Älä jää murehtimaan pikkujuttua, jolla ei ole pidemmän päälle merkitystä. Ylireagointi ei tuo päivään mitään hyvää. Ota aikasi sulatellaksesi uutisia.

HÄRKÄ

On aika tehdä asiat eri tavalla. Lähde kauas mukavuusalueeltasi ja kokeile jotain uutta. Päivä on otollinen rajojen testaamiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla