Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kuuntele, mitä sinulle kerrotaan. Sinun on oltava tilanteen tasalla, ennen kuin annat vastauksesi. Älä anna intosi sokaista sinua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Etsi luovia tapoja tehdä tuttuja juttuja. Ota vastaan liikunnallinen haaste, sillä se tekee hyvää niin keholle kuin mielellesikin. Saat ansaittuja kehuja tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Tarjoa apuasi muille, vaikka sinulla olisi hommaa myös omasta takaa. Solidaarisuus on tänään tärkeää. Kiinnostava keskustelu herättää mielikuvituksesi liikkeelle.

 

NEITSYT

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinun on nyt oltava määrätietoinen, jos aiot todella saavuttaa kunnianhimoiset tavoitteesi. On vain hyvä juttu, että rima on korkealla.

 

VAAKA            

Ole avoin ehdotuksille. Ota opiksi vanhemmalta ja kokeneemmalta, jolla on sinulle arvokkaita neuvoja. Ylpeyteen ei kannata kompastua.

 

SKORPIONI

Positiivisia muutoksia on luvassa. Juttele kiikastavasta asiasta rauhallisissa merkeissä. Diplomaattinen asenne on omiaan avaamaan solmuja.

 

JOUSIMIES

Luota pelkkiin kylmiin faktoihin tänään. Aavistelulla et pääse kovin pitkälle. Tee parhaasi ja katso, mihin asti se vie sinut.

 

KAURIS

Pidä sovituista jutuista kiinni. Älä kanna huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna jokaisen valita omat polkunsa yrittämättä käännyttää ketään.

 

VESIMIES

Nyt ei kannata jäädä riippuvaiseksi kenestäkään. Itsenäisenä pääset eteenpäin paljon kevyemmin kantamuksin. Joku tuottaa sinulle tänään pettymyksen.

 

KALAT

Älä mutkista elämääsi tarpeettomasti. Tee yhteistyötä omanhenkistesi ihmisten kanssa ja ota hankalaan tyyppiin etäisyyttä. Liikunta pitää stressin kaukana.

 

OINAS

Tee parhaasi pysytelläksesi kaukana draamasta. Vie aloittamasi projekti loppuun saakka, vaikka kohdalle osuisi haasteita. Ammenna niistä uutta voimaa.

 

HÄRKÄ

Lykkää liikkeelle rohkeita muutoksia. Nyt on uskallettava repäistä. Älä kanna huolta siitä, ovatko kaikki kanssasi samoilla linjoilla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla