Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Mieti ennen kuin toimit. Harkitsemattomat vedot vievät sinut nopeasti ongelmiin, ellet valikoi sanojasi tarkasti. Kuuntele, mitä sinulle on tarjolla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Nyt on hidastettava tahtia ja mietittävä tarkkaan, mikä kannattaa. Saat pienillä muutoksilla aikaan suuria muutoksia arjessasi. On aika uudistaa rutiineja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Pidä huolta terveydestäsi. Niin fyysinen kuin psyykkinenkin hyvinvointisi ansaitsee huomiosi. Seuraavat päivät tulevat olemaan kiivastahtisia.

 

KAKSONEN

Suodata saamasi tiedot tarkkaan, sillä liikkeellä on väärää tietoa. Muista olevasi vastuussa tekojesi seurauksista. Satsaa tasapainoon ja turvalliseen tulevaisuuteen.

 

RAPU

On aika kiristää tahtia ja katsoa, mihin se vie. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Ole määrätietoinen, äläkä päästä itseäsi liian helpolla.

 

LEIJONA

Käy läpi vaihtoehtojasi. Uskalla olla oma itsesi ja tehdä ratkaisuja, jotka palvelevat juuri sinua. Lähipiirisi ei välttämättä tue päätöksiäsi.

 

NEITSYT

On aika lähteä liikkeelle. Matkustaminen ja uusien ihmisten tapaaminen ovat sopivaa ohjelmaa päivälle. Älä anna ulkopuolelta tuleville paineille periksi.

 

VAAKA            

Tee itsenäisiä ratkaisuja. Älä anna kenenkään sanella sinulle, miten sinun tulee elää elämääsi. Tunne oma arvosi.

 

SKORPIONI

Älä lähde mukaan järjettömään väittelyyn. Sinun on osattava suojella itseäsi tänään, sillä liikkeellä on pahantahtoista porukkaa. Valitse seurasi huolella.

 

JOUSIMIES

Älä kaunistele totuutta tiukan paikan edessä. Ota etäisyyttä ihmisiin ja asioihin, jotka hidastavat sinua. Uskalla ajatella itseäsi.

 

KAURIS

On aika laittaa kotia tai antaa uusi ilme työpaikallesi. Hyvinvointisi kohenee pienillä muutoksilla. Rentoutumisen merkitystä ei pidä aliarvioida.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat pintaan. Riitoja syntyy tänään helposti, jos et pyri rauhoittelemaan tilannetta niin pian kuin mahdollista. Valikoi sanasi tarkkaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla