Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Jokin kotona kiristää hermojasi tänään. Ongelman suurenteleminen ei auta ketään. Vie ajatuksesi välillä muualle, ja ratkaisu voi löytyä kuin itsestään.

KALAT

Älä lähde väittelemään hankalan tyypin kanssa. Pidä mielipiteesi omana tietonasi ja anna hänen ajatella omiaan. Keskity sen sijaan positiivisiin asioihin.

OINAS

Pelastat päivän tarjoamalla apuasi hankalalla hetkellä. Löydät tänään helposti yhteisen sävelen ihmisen kuin ihmisen kanssa. Juhlista hyviä uutisia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Ylireagointi veisi sinut vain ojasta allikkoon. Hillitse hermosi tiukassa paikassa. Olet parhaimmillasi luovan puuhan pariin päästessäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Ole tarkkana. Päivä sisältää myöhästelyä ja sekaannuksia. Saatat käsittää jotain olennaista väärin, ellet ole valpas kuuntelija.

RAPU

Nyt ei ole otollinen hetki tavaran tai rahan lainaamiselle. Katso omaisuutesi perään ja tarjoa avun pyytäjälle ystävällisiä neuvoja lainan sijaan. Luvassa on hassuja sattumia.

LEIJONA

Kotiin satsaaminen olisi nyt paikallaan. Pidä silmällä rahan menoa, sillä hauskat ideasi saattavat muuten käydä yllättävän kalliiksi. Ole tarkka paperihommissa.

NEITSYT

Nauti seurasta, jossa olosi on kotoisa ja ymmärretty. On hyvä hetki laatia yhteisiä suunnitelmia ja ideoida tulevaa. Saat kullanarvoisen vinkin.

VAAKA

Pysyttele budjettisi rajoissa. Ylilyönnit kostautuisivat vain nopeasti. Kanavoi energiasi johonkin rakentavaan sen sijaan, että antaisit sen viedä sinut ongelmiin.

SKORPIONI

Lähde polulle, joka kiehtoo sinua eniten. Uteliaisuus on paras suunnannäyttäjä tänään. Kuuntele saamaasi kannustusta ja hyvää palautetta.

JOUSIMIES

Pidä itsesi kunnossa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Lähelläsi on joku, jolla on sinulle tärkeää sanottavaa. Tee siirtosi vasta sitten, kun voimavarasi riittävät siihen.

KAURIS

Pidä tavaroitasi ja rahojasi silmällä. Ota reilusti etäisyyttä tilanteeseen, joka koettelee hermojasi. Hengähdystauko tekee kaikille hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla