Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Vältä pikaisia päätöksiä tänään, sillä ne vievät sinut helposti huonoille teille. Mieti seurauksia ennen kuin toimit. Perheenjäsen antaa sinulle hyvän neuvon.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Ole tarkkana liian hyviltä kuulostavien lupausten kanssa. Luota vaistoosi joka käänteessä. Ystävällisyys avaa paljon ovia tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Älä mutkista elämääsi tarpeettomasti. Tärkeintä on, että pidät lupauksesi tänään tilanteesta riippumatta. Yllätyskäänne vie sinua hyvään suuntaan.

 

HÄRKÄ

Ota yhteyttä vanhaan ystävään tai sukulaiseen. Olet avun tarpeessa, ja toimiva vaihtokauppa on tänään mahdollinen. Teot painavat tekoja enemmän.

 

KAKSONEN

Kehittele lupaavaa ideaa pidemmälle. Huolellinen suunnittelu on nyt puoli voittoa. Saat lahjan tai tarjouksen yllättävältä taholta.

 

RAPU

Älä anna ahneuden saada sinusta otetta. Saatat päätyä innostuksissasi huonoon ratkaisuun, ellet hillitse tahtiasi. Nyt ei ole aika riskinotolle.

 

LEIJONA

Muutos tekee sinulle hyvää. Lähde tapaamaan ihmistä, jota et ole nähnyt aikoihin. Ota yllätykset vastaan avoimin sylin.

 

NEITSYT

Älä jää kotiin istuskelemaan. Nyt on aika lähteä ihmisten pariin ja inspiroitua uusista asioista. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

VAAKA            

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka saavat sinut rentoutumaan ja nauramaan. Saat idean, jolla voi olla kauaskantoiset vaikutukset tulevaisuuteesi.

 

SKORPIONI

Lähde tapaamaan kavereita tai sukulaisia. Saat kiinnostavan ehdotuksen, jota on syytä punnita tarkkaan. Tarjolla on nyt paljon hyödyllistä tietoa.

 

JOUSIMIES

Ääripäihin lipsuminen tietää ongelmia. Pysyttele kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt. Ilmassa on tänään ihastusta.

 

KAURIS

Ota etäisyyttä oikutteleviin ihmisiin. Pitäydy omalla tontillasi ja pidä hyvää huolta omaisuudestasi. Älä lähde mukaan salakähmäiseen kuvioon.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla