Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Anna muutosten tulla, sillä ne tekevät sinulle hyvää. Nyt ei ole aika jäädä jahkailemaan tai pyörimään menneissä. Siirrä katse kohti tulevaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

On aika pitää tilannepäivitys. Ole rehellinen itsellesi ja mieti, mitä kohti haluat suunnata seuraavaksi. Menneistä irti päästäminen tekee hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Työ ja huvi sekoittuvat tänään. Sinulla on enemmän valtteja hihassa kuin tajuatkaan. Nokkeluudella olet jatkuvasti askeleen edellä muita.

 

JOUSIMIES

On aika hidastaa tahtia ja kuunnella tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Liikkeellä on nyt hyödyllistä tietoa, joka kannattaa painaa mieleen tulevaa varten.

 

KAURIS

Uskalla nostaa rima korkealle. On aika unohtaa mukavuusalueet ja kokeilla jotain uutta ja jännittävää. Haasteita ei pidä pelätä.

 

VESIMIES

Tarkkaile uusia mahdollisuuksia, joita päivä heittää tiellesi. On aika pohtia vakavasti uutta siirtoa esimerkiksi työelämässä. Anna uteliaisuutesi johdattaa.

 

KALAT

Ole rehellinen tunteistasi puhuessasi. Avoimuus luo sinun ja läheisesi välillä entistä parempaa yhteyttä. On aika puhua tulevaisuudesta.

 

OINAS

Lähde tapaamaan vanhaa kaveria tai sukulaista. Juttutuokio palauttaa mieleesi jotain tärkeää. Ole avoin uusille ideoille ja ehdotuksille.

 

HÄRKÄ

Ole avoin uusille käänteille ja kaikenlaisille mahdollisuuksille. Kiitollisuus tekee aina hyvää. Pysähdy välillä tarkastelemaan sitä kaikkea, mitä sinulla jo on.

 

KAKSONEN

Sosiaalinen pörrääminen voi verottaa jaksamistasi yllättävän paljon tänään. Varaa päivästä aikaa myös rennosti ottamiselle. On tärkeää, että saat nollata ajatuksesi.

 

RAPU

Saat kiinnostavaa tietoa aihepiiristä, joka on pyörinyt mielessäsi jo pitkään. On hyvä hetki palata juurille. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Tee jotain mieltä kohentavaa. Saat tilaisuuden auttaa kaveria, joka on joutunut hankalaan tilanteeseen. Selkkaus poikii jotain hyvää teille molemmille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla