Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Löydät itsesi uudenlaisesta tilanteesta. Ole avoin kaikelle ja kuuntele saamiasi tarjouksia. Joukossa on astetta kiinnostavampi ehdotus.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Katso tarkkaan, mihin lähdet mukaan. Etenkin raha-asioissa on harkittava tarkkaan, mitä olet tekemässä. Satsaa mielenrauhaan ja tasapainoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Anna tapahtumille vauhtia. Nyt on muutosten aika. Näytä toiminnallasi esimerkkiä muille, jotka lähtevät energiastasi innostuneena liikkeelle.

 

JOUSIMIES

Pitäydy omalla tontillasi. Nyt ei ole aika koetella rajoja tai hullutella. Toistaiseksi riittää, että hallitset oman elementtisi hyvin.

 

KAURIS

Ota haasteet vastaan mistään pelästymättä. Sinulla on kyky kääntää negatiivinen positiiviseksi. Saat tänään liikkeelle suuria muutoksia.

 

VESIMIES

Pidä etäisyyttä ihmiseen, joka käyttäytyy arvaamattomasti. Et kaipaa lisää häiriötekijöitä päivääsi. Käsilläsi on tärkeä, keskittymistä vaativa tehtävä.

 

KALAT

Raha-asiat ja elämäntyylikysymykset pyörivät mielessäsi. On aika tehdä tilannepäivitys siitä, mikä sinulle on tärkeää. Ole rehellinen itsellesi.

 

OINAS

Ihmissuhteissa myrskyää nyt helposti. Ole tarkkana voimakastahtoisen tyypin kanssa. Molemminpuolinen kunnioitus on tärkeää.

 

HÄRKÄ

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Avaa silmäsi ja mieti, mikä on parhaaksi itsellesi. Älä tee päätöksiä huhujen perusteella.

 

KAKSONEN

Kotona pysyttely ei ole tänään huono idea. Kerää voimia tulevaa varten. Rentoudu hyvässä seurassa ja sulje epäolennaisuudet pois mielestäsi.

 

RAPU

Saat aikaan suuria muutoksia, jos lähdet liikkeelle aikailematta. Auta ihmistä, joka on joutunut pulaan. Solmit kiinnostavan tuttavuuden.

 

LEIJONA

Työrintamalla riittää nyt liikettä. Kysele, jos olet kiinnostunut uusista tehtävistä tai jopa työpaikan vaihdosta. Verkostoissa on paljon voimaa.                        

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla