Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

Anna sisäisen äänesi johdattaa sinua. Epäilyksen iskiessä kannatta hidastaa ja kuunnella vaistoaan. Pienelläkin teolla voi olla kauaskantoiset seuraukset.

NEITSYT

Laita liikkeelle muutoksia. On aika satsata sinulle tärkeään projektiin täysillä ja huolehtia vähemmän siitä, mitä muut asiasta ajattelevat.

VAAKA

Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Voit välttyä samalta tutulta virheeltä ja saada aikaan positiivisen tapahtuma-aallon. Ilmassa on romantiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Valmistaudu henkisesti tekemään muutoksia. Moni asia liikkuu nyt eteenpäin samanaikaisesti. Muista, ettet voi päättää muiden asenteista ja käytöksestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Hermostuminen on ajan hukkaa. Tartu ongelmiin rennolla asenteella ja ehdota ratkaisuja. Dramatisoinnin voit jättää muille.

KAURIS

Ota ohjat käsiisi. Sinun on parasta päättää nyt itse asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä. Perheenjäsenellä tai sukulaisella on sinulle hyvä neuvo.

VESIMIES

Anna intosi näkyä, sillä se antaa virtaa myös ihmisille ympärilläsi. Kuuntele kokeneempaa ihmistä, mutta vedä itse omat johtopäätöksesi. On hyvä hetki oppia uutta.

KALAT

Rehellisyys on tänään pääasia. On aika tarttua ongelmakohtiin niiden välttelemisen sijaan. Ystävällä on sinulle iloisia uutisia.

OINAS

Pidä kiinni sovituista jutuista. Yhteistyö ja luottamus ovat tänään etusijalla. Varaa päivästä aikaa rentoutumiseen omissa oloissasi tai hyvässä seurassa.

HÄRKÄ

Tee parhaasi ymmärtääksesi jokaista kohtaamaasi ihmistä. Myötätuntoinen asenne voi muuttaa kaiken. Onni potkaisee sinua tänään.

KAKSONEN

Tarkista, että saamasi tiedot pitävät paikkansa. Se voi säästää sinut ikävältä mokalta. Pidä rahanmenoa silmällä ja harkitse suurempaa ostosta tarkkaan.

RAPU

Tarjoa vastauksia ja ehdota ratkaisuja minne menetkin. Hyvä tilannetajusi voi pelastaa tänään päivän. Hoida keskeneräiset hommat loppuun ennen uuden aloittamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla