Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota viivyttelemättä käsittelyyn asia, joka vaatii huomiotasi. Sen tuonnemmaksi lykkäämisessä ei ole mitään järkeä. Ajattele käytännönläheisesti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Ole valmis tulemaan vastaan ja tekemään myönnytyksiä. Ehdottomuus voi koitua kompastuskiveksi muuten. Mene sinne, minne virta vie sinut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Kohtele jokaista vastaantulevaa reilusti. Teoillasi on laajemmat vaikutukset kuin arvaatkaan. Pelkillä puheilla ei pääse tänään pitkälle.

 

NEITSYT

Älä niele mitään pureksimatta. Liikkeellä on nyt paljon juoruja, joita ei pidä ottaa turhan tosissaan. Kriittisyys on tänään muutenkin tarpeen.

 

VAAKA            

Kerää faktat ja toimi niiden pohjalta. Joku yrittää syöttää sinulle vääristeltyä tietoa. Ole kriittinen kuuntelija, niin et tule narutetuksi.

 

SKORPIONI

Tapaat ihmisen, joka osoittautuu loistavaksi kontaktiksi tulevaisuudessa. Pidä yhteyttä hyviin tyyppeihin. Vastaukset löytyvät nyt kommunikaatiosta.

 

JOUSIMIES

Pidä tavarasi ja rahasi turvassa. Myös salasanoja on syytä suojella tänään. Lähistölläsi saattaa liikkua epärehellistä porukkaa.

 

KAURIS

Vietä laatuaikaa rakkaittesi kanssa. On aika muistella yhdessä menneitä ja suunnitella kaikessa rauhassa tulevaa. Uskaltakaa haaveilla.

 

VESIMIES

Älä ryntää vielä tekemään päätöksiä. Kerää ensin kaikki irtoava tieto, sillä sinun on oltava tilateen tasalla toimiaksesi. Et vielä tiedä tarpeeksi.

 

KALAT

Käänny ystävän puoleen, kun tarvitset neuvoja. On uusien alkujen aika. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka inspiroivat sinua ja vievät sinua eteenpäin.

 

OINAS

Vietä enemmän aikaa seurassa, joka saa sinut innostumaan ja liikkeelle. Voit itse säädellä motivaatiotasi yksinkertaisilla valinnoilla. Seuraa sydämesi ääntä.

 

HÄRKÄ

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sulkeutuminen olisi nyt virhe. Ongelmasi ei ole läheskään niin mutkikas, kuin miltä se omassa päässäsi näyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla