Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Pyri tulemaan toimeen kaikkien kanssa. Rauhallisuus ja yhteistyökykyisyys ovat nyt tärkeitä elementtejä. Älä anna pikkujutun käydä hermoillesi.

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä ottaa yhteyttä. Sinulla saattaa olla hänen suhteensa epäluuloja. Anna hänelle tilaisuus ilmaista itseään.

KAKSONEN

Pidä rauha maassa. Dramatisointi ei hyödytä kenenkään tilannetta. Kuunteleminen ja kärsivällisyys vievät pitkälle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

On aika kokeilla jotain uutta. Mielikuvitus on nyt paras ystäväsi. Ilman luovuutta ajanjaksosta voi muodostua tarpeettoman haastava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Päivä kysyy tilannetajua. Kotona tai työporukassa saattaa olla kireä ilmapiiri. Anna jokaiselle tilaa ja ole valmis kuuntelemaan muiden huolia.

NEITSYT

Jaa ajatuksiasi ja tunteitasi. Kommunikointi samalla aallonpituudella olevan tyypin kanssa keventää mieltäsi. Muokkaa arkirutiinejasi tilanteeseen sopivaksi.

VAAKA

Saatat haalia itsellesi nyt liikaakin tekemistä. Ole maltillinen ja säästele energiaasi. Sinun ei tarvitse ehtiä auttamaan jokaista vastaantulijaa.

SKORPIONI

Saat apua odottamattomalta taholta. Viehätysvoimasi pelaa ja vetää porukkaa puoleesi. Päivä tuo tullessaan yllättävän tarjouksen.

JOUSIMIES

Tarkista tietosi luotettavasta lähteestä. Tunteesi saattavat karata vuoristoradalle, jos et ole tarkkana siitä, ketä uskot. Terve kriittisyys säästää sinut paljolta.

KAURIS

Saat hyvän idean, jonka haluaisit myydä lähipiirillesi. Odota oikeaa hetkeä asiaa edistääksesi. Ota vastaan myös muiden ehdotukset, sillä yhteistyö on nyt tärkeää.

VESIMIES

Aseta itsellesi selkeitä tavoitteita ja suuntaa niitä kohti. Motivaatiosi pysyy korkealla, kun löydät itsellesi toteutettavissa olevia etappeja. Mieti, mitä juuri sinä tarvitset.

KALAT

Kysy sukulaisen tai ammattilaisen neuvoa ennen suurempaa hankintaa. Nyt kannattaa harkita seuraavat siirrot tarkkaan etenkin raha-asioissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla