Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Pidä ideasi omana tietonasi ja odota oikeaa hetkeä toimia. Älä kiinnitä turhaa huomiota negatiivisiin kommentteihin. Tänään on tärkeää, että uskot itseesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Käänny vanhan tutun puoleen apua pyytääksesi. On aika heittäytyä kekseliääksi ja vetää kaikki kortit esiin. Hyödynnä verkostojasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Tarjoa luovia ratkaisuja hankalaan tilanteeseen. Anna mielikuvituksesi lentää, niin yllätät positiivisesti kaikki itsesi mukaan lukien. Omaperäisyys on valttia.

 

KALAT

Intuitiosi ei jätä sinua pulaan. Kuuntele tuntojasi suuntaa hakiessasi. Kaikkeen ei löydy tänään järjellistä ratkaisua, vaikka kuinka sitä etsisit.

 

OINAS

Saatat yllättyä päivän tapahtumista. Anna jokaisen kulkea omia polkujaan ja pidättäydy kritisoimasta turhia. Keskity nyt itseesi.

 

HÄRKÄ

Päivä testaa sinua. Ole uskollinen itsellesi ja luota persoonallisuutesi voimaan. Teeskentely voi tarjota pikaratkaisun, joka ei kuitenkaan kanna sen pidemmälle.

 

KAKSONEN

Päivä heittää eteesi muutoksia, jotka saavat sinut mietteliääksi. On tullut aika punnita tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Toiveet saattavat hyvinkin toteutua.

 

RAPU

Onnellisuutesi on pääasia. Tee ratkaisuja, joka edistävät juuri sinun hyvinvointiasi. Voit sitä kautta vaikuttaa asioihin myös laajemmin.

 

LEIJONA

Impulsiivisuutesi voi kääntyä sinua vastaan tänään. Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä. Hetki ei ole paras mahdollinen ostoksille tai suurille päätöksille.

 

NEITSYT

Sinun on vain uskallettava pyytää tänään saadaksesi apua. Sinun ei tarvitse kantaa harteillasi kaikkia maailman murheita. Yhteistyössä on voimaa.

 

VAAKA

On aika tehdä hienosäätöä arkirutiineissasi. Satsaa terveellisiin elämäntapoihin. Tasapainoa kannattaa vaalia kaikilla elämäsi osa-alueilla.

 

SKORPIONI

Anna mielikuvituksen näyttää suuntaa tänään. Olet luovuutesi kanssa täydessä vauhdissa, eikä mikään voi pysäyttää sinua tänään. Itseluottamuksesi avaa ovia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla