Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Huolehdi siitä, että raha-asiasi ovat ajan tasalla vuoden päätteeksi. Maksa pienet velat pois alta. Jätä stressi tämän vuoden puolelle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

Ole sinnikkäästi optimisti tilanteessa kuin tilanteessa. Sinulla on ratkaisun avaimet käsissäsi. Muutokset riippuvat tänään sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Kehitä jotain hauskaa illan rientoja varten. Irrottele pukeutumistyylilläsi kokeilemalla jotain uutta ja yllättävää. Aloita vuosi räiskyvissä merkeissä.

 

OINAS

Mieti, miten haluat aloittaa vuotesi. Ei ole samantekevää, kenen kanssa juhlistat iltaa. Käy läpi tavoitteitasi lähitulevaisuudelle.

 

HÄRKÄ

Tee uuden vuoden lupaus itsellesi. Lähde liikkeelle siitä, mitä tarvitset ja mitä toivot. Lähipiiristäsi löytyy tukea ja neuvoja tarpeen vaatiessa.

 

KAKSONEN

Jokin kyseenalainen vetää sinua nyt puoleensa. Älä anna juhlahumun sekoittaa päätäsi ja saada sinua tekemään jotain, mitä katuisit myöhemmin.

 

RAPU

Saat uutta inspiraatiota ihmisistä ympärilläsi. Saat loistoidean, jota on syytä kehitellä eteenpäin. Ihmissuhteisiin on luvassa iloisia yllätyksiä.

 

LEIJONA

Onnistut selvittämään kimurantin tilanteen tänään. Olet parhaimmillasi sovittelijan roolissa. Älä ota turhia riskejä matkustaessasi.

 

NEITSYT

Vietä aikaa seurassa, jossa sinun on helppoa olla. On aika pitää tauko arjesta ja tehdä jotain erityistä. Tee päivästä ikimuistoinen.

 

VAAKA            

Ympäröi itsesi mielenkiintoisilla ihmisillä. On aika tehdä hyviä päätöksiä. Punnitse tarkkaan rahaan ja elintapoihisi liittyviä kysymyksiä.

 

SKORPIONI

On aika olla rohkea. Erityisesti rakkauselämässä on parasta näyttää tunteesi rehellisesti. Avoin kommunikointi on paras valttisi.

 

JOUSIMIES

Tee parhaasi pitääksesi jalkasi maan pinnalla. Juhlahumu voi temmata mennessään ja saada sinut tekemään omituisia ratkaisuja. Yritä pysyä kohtuudessa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla