Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen tarkkaa korvaa ja läsnäoloa. Varmista, että ymmärrät tilanteen ja läheisesi huolen oikein. Jutelkaa, kunnes asia on kaikille selvä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Lähde liikkeelle. Tärkeintä on nyt toimia, eikä jäädä jahkailemaan. Pidä kiinni sovituista jutuista, niin vältyt turhalta kritiikiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Kotona on luvassa muutoksia. Älä anna kenenkään sanella sinua kohtuuttomia vaatimuksia. Selvitä erimielisyydet rauhallisissa merkeissä.

 

VESIMIES

Tee omaa juttuasi. Kenenkään ei pidä antaa lannistaa sinua negatiivisuudellaan. Määrittele itse ilman muiden mittareita, mihin pystyt.

 

KALAT

Ole valmis neuvottelemaan. Päivä vaatii diplomatiaa ja kykyä hieroa sovintoa. Joustava asenne ja huumori tekevät tänään ihmeitä.

 

OINAS

Tee taustayötä omin päin, mikäli jokin on herättänyt kiinnostuksesi. Huhuihin luottaminen olisi paha moka. Anna uteliaisuutesi viedä sinua.

 

HÄRKÄ

Sinun ei tarvitse tyytyä liian vähään. Kuuntele itseäsi. Tee omat ratkaisusi, vaikka ympärilläsi oltaisiin asioista toista mieltä.

 

KAKSONEN

Satsaa enemmän ihmissuhteisiin. On tärkeää, että molemmilla osapuolilla on kuunneltu ja turvallinen olo. Älä vedä johtopäätöksiä pelkkien huhujen perusteella.

 

RAPU

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Niin loman suunnittelussa kuin työpaikan palaverissakin kaivataan nyt mielikuvitusta. Anna luovuutesi puhua.

 

LEIJONA

Ole valmis joustamaan ja kyseenalaistamaan itsesi. Jotain uutta on nyt nostettava pöydälle. Älä jumitu vanhoihin kaavoihin.

 

NEITSYT

Opit tänään jotain uutta. Sinun on aika lykätä liikkeelle positiivisia muutoksia. Arkesi kaipaa nyt jotain erilaista ja piristävää.

 

VAAKA

Ole avoin uusille ideoille, mutta pidä suodattimesi päällä. Joku yrittää parhaansa mukaan puhua päätäsi pyörälle. Kuulostele, mikä tuntuu oikealta juuri sinusta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla