Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Kuuntele, mitä sinulle puhutaan. Ole avoin ehdotuksille, mutta peräänny, jos vaistosi varoittaa sinua. Tasapaino on nyt kaikki kaikessa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Satsaa kaikki liikenevä energiasi siihen, mitä ole tekemässä. Nyt kannattaa heittäytyä kokonaisvaltaisesti siihen, mikä on lähellä sydäntäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Luota intuitioosi valintoja tehdessäsi. Järjellä voit päästä alkuun, mutta ennemmin tai myöhemmin sinun on otettava riskejä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VESIMIES

Kanavoi tunteesi oikeaan suuntaan. Liikunta voi olla hyvä tapa purkaa kertyneitä paineita. On aika haaveilla ja suunnitella tulevaa.

 

KALAT

Olet tekemisissä vanhojen tuttujen kanssa. Päivään kuuluu menneiden muistelemista, mikä voi nostaa hämmentäviä asioita pintaan. Pidä pää kylmänä.

 

OINAS

Tarjoa apuasi kaverille. Yhteistyössä on tänään voimaa. Jotain mukavaa on matkalla suuntaasi, eikä sinun tarvitse muuta kuin odottaa avoimin mielin.

 

HÄRKÄ

Nyt on ajateltava kylmällä järjellä, jos haluat päätyä oikeaan ratkaisuun. Älä anna tunnekuohun viedä sinua mukanaan. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KAKSONEN

On aika laittaa strategiasi uusiksi. Jaa ajatuksesi rakkaan ihmisen kanssa ja kuuntele hänen näkemyksiään. Hänen ehdotuksissaan on itua.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta ja jännittävää. On tullut aika rikkoa rajoja. Anna enemmän painoarvoa sille, mikä kiinnostaa juuri sinua.

 

LEIJONA

Pysy liikkeellä. Saat tänään paljon hyödyllistä aikaan, jos saat motivoitua itsesi ulos. Päivä tuo mukanaan romanttisia tuulia.

 

NEITSYT

Päivä sisältää yllätyksiä ja vauhdikkaita tilanteita. Pyri pysymään tapahtumien perässä parhaasi mukaan. Voit tehdä hyvän ensivaikutelman tärkeään ihmiseen.

 

VAAKA

Vietä aikaa hyvien ystävien kanssa. Satsaa hyvinvointiin ja tee pieniä ratkaisuja, joilla edesautat arkesi tasapainoista rullaamista. Valikoi seurasi huolella.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla