Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Lykkää liikkeelle positiivisia muutoksia. Aloita pikkujutuista auttamalla kaveria tai tekemällä hienosäätöä kotiisi. Solmit hyvän kontaktin tänään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Lähde tapaamaan vanhaa ystävää tai lähisukulaista. Hän tarjoaa sinulle tarkkanäköisiä neuvoja, joista on apua nykytilanteeseesi. Pidä huolta terveydestäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Tee ehdotuksia tulehtuneen tilanteen korjataksesi. Saat niille nopeasti kannatusta. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin tai pyhitä ilta rakkaillesi.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni suunnitelmastasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa. Päättäväisyys on nyt paras aseesi yllätyksien edessä.

 

KAKSONEN

Varmista, että suuntasi on oikea. Ihmissuhteissa kannattaa olla avoin ja kertoa epäröimättä, mitä toivot tulevaisuudelta. Kuuntele tarkkaan myös, mitä läheisesi sanoo.

 

RAPU

Kuulet jutun, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. Jos annat sille mahdollisuuden, se saattaa muuttaa mielipidettäsi merkittävästä asiasta. Seuraa sydäntäsi.

 

LEIJONA

Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa sinulla ei ole hyvä olla. On tullut aika tehdä asialle jotain konkreettista. Muutokset tekevät sinulle hyvää.

 

NEITSYT

Kotona tai perhepiirissä nousee pintaan ongelma, joka on syytä käsitellä nopeasti pois alta. Muuten siitä paisuu tarpeettoman iso dilemma. Ole valmis toimimaan.

 

VAAKA            

Saat hyvän idean, joka ei ole kaikille mieleinen. Kerää itsevarmuutesi ja etene asiassa, vaikka taustajoukkosi eivät olisi hääppöiset. Luota vainuusi.

 

SKORPIONI

Lähde lyhyelle matkalle, jos tilanne sallii. On aika kiinnostua uusista asioista ja ottaa selvää mahdollisuuksistasi. Luova puolesi hallitsee nyt sinua.

 

JOUSIMIES

On hyvä hetki laatia suunnitelma. Pian pääset testaamaan sitä myös käytännössä. Ympäröi itsesi rakkailla ihmisillä, jotka ymmärtävät ja tukevat sinua.

 

KAURIS

Mieti, miksi haluat muutosta. On tärkeää, että otat askeleen eteenpäin oikeista syistä. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään päätöksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla