Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Kuuntelemalla ja tarkkailemalla opit tänään paljon. Viisaamman ja kokeneemman tyypin sanoissa on itua, ja niiden mieleen painaminen osoittautuu myöhemmin hyödylliseksi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Sinulla on hankala päätös tehtävänä. Et voi olla kaikille mieliksi, jos aiot olla rehellinen itsellesi. Ole rohkeasti erilainen, jos se tuntuu oikealta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Värikäs luonteesi vetää tänään huomiota puoleensa. Liikkeellä on paljon juoruja, joista osa saattaa koskea myös sinua. Oio väärinkäsityksiä silloin, kun voit.

 

KAURIS

Menneisyyden mokan ei pidä antaa painaa ikuisuuksiin. On aika päästää irti ja keskittyä nykyhetkeen. Ole rehellinen itsellesi joka käänteessä.

 

VESIMIES

Rahatilanteeseesi on luvassa iloisia yllätyksiä. Saatat kuulla tänään lisätuloa merkitsevän uutisen, tai keksit loistotavan säästää hieman pahan päivän varalle.

 

KALAT

Satsaa kaikkesi peliin. Sinulla on selkeä tavoite, jota kohti pyrit. Saat yllättävän avuntarjouksen, joka kannattaa ehdottomasti hyväksyä.

 

OINAS

Tilannetaju on tänään tarpeen. Suusta päässyt sammakko tai hermojen menettäminen voi tehdä hallaa työkuvioillesi. Harkitse sanojasi tarkkaan tiukassa paikassa.

 

HÄRKÄ

Päivän tapahtumat antavat sinulle mukavaa nostetta. Itsevarmuutesi tekee sinusta erityisen viehättävän. On aika ottaa haltuun uusi haaste.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Löydät seurastasi ihmisen, joka on täynnä yllätyksiä. Ammenna hänestä uutta inspiraatiota.

 

RAPU

Joku lähipiirissäsi käyttäytyy erikoisesti. Maanittele hänet juttelemaan tunteistaan. Hänellä saattaa olla sinulle yllättävää kerrottavaa.

 

LEIJONA

On aika lykätä liikkeelle muutoksia. Huolehdi siitä, että kotisi on juuri sinun tarpeisiisi sopiva paikka. Tapaat ihmisen, joka kiehtoo sinua välittömästi.

 

NEITSYT

Pidä rauha maassa ihmissuhteissa. On aika ottaa puheeksi asia, joka on pyörinyt ilmassa jo pitkään. Ole diplomaattinen ja reilu joka tilanteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla