Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAURIS

Epävarmuus kuuluu asiaan. Voit kaikessa rauhassa varastaa itsellesi lisäaikaa, jos tarvitset hetken harkitaksesi seuraavaa siirtoasi. Älä kiirehdi eteenpäin.

VESIMIES

Kuuntele vaistoasi. Jos jokin ei tunnu täsmäävän, on asiaa syytä tutkia lähemmin. Älä anna periksi ulkopuoliselle painostukselle.

KALAT

Anna menneiden unohtua ja keskity täysillä nykyhetkeen. Älä päästä loistavaa tilaisuutta käsistäsi. Päivä kysyy uskallusta ja tilannetajua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

OINAS

Sinulla on nyt taipumusta ylilyönteihin. Vedä henkeä ja ota tarvittaessa aikalisä. Hetki ei ole paras mahdollinen suurille päätöksille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Hoida keskeneräinen homma pois päiväjärjestyksestä. Etappi kerrallaan eteneminen säästää sinut monelta harmilta. Läheiselläsi on sinulle pyyntö.

KAKSONEN

Tunnet vetoa ihmiseen, jonka seurassa ei puutu jännitystä. Päivä avaa silmäsi tärkeän asian suhteen. Ilmassa on romantiikkaa.

RAPU

Älä tee ratkaisuja tunnekuohun vallassa. Saat päivästä eniten irti, jos osaat kuunnella sisäistä ääntäsi. On aika jättää oma egosi syrjään.

LEIJONA

On rohkeiden vetojen aika. Lähesty kiinnostavaa ihmistä tai suuntaa katse uusiin työtehtäviin. Onni on tänään puolellasi.

NEITSYT

Ota rauhallisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Liian nopea myöntyminen voi johtaa ongelmiin. Punnitse siis tarkkaan saamaasi ehdotusta.

VAAKA

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. Anna tapahtumille aikaa kehittyä omalla painollaan. Tunteet nousevat tänään helposti pintaan.

SKORPIONI

On aika nostaa ideat ajatukset tasolta käytännön testiin. Yksi askel kerrallaan eteneminen on hyvä taktiikka. Päivä tarjoaa arvokkaan oivalluksen.

JOUSIMIES

Pitäydy tiukasti totuudessa. Käytännönläheisyys kannattaa tänään. Tilanteiden dramatisointi ei edistä asioita millään tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla