Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Älä hidasta tahtia nyt, kun olet hyvässä vedossa. Uskalla olla nyt hieman itsekeskeinen ja tee ratkaisuja, jotka nostavat omaa elämänlaatuasi. Päästä irti menneiden lastista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

On aika kiinnostua uusista asioista ja tutustua ihmisiin. Saat kiinnostava tietoa, joka kannattaa painaa mieleen. Hetki on otollinen maisemanvaihdokselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Kysele lisää ihmisiltä, jotka tiedät luotettaviksi. Lähistöllä liikkuu epärehellistä porukkaa, jonka juttuihin uskominen veisi sinut vain ojasta allikkoon.

 

OINAS

Pidä ansaittu tauko ja tee jotain piristävää. On aika etsiä rajojasi ja testata, mihin pystyt. Sinulla on laajemmat mahdollisuudet kuin tajuatkaan.

 

HÄRKÄ

Luota itseesi, niin pääset pitkälle. Sinulla on tarpeeksi kokemusta ja näkemystä selvitäksesi kunnialla päivän haasteista. Älä päästä epävarmuutta niskan päälle.

 

KAKSONEN

Älä haksahda uskomaan kauniisiin sanoihin, joilla ei ole totuuspohjaa. Annos epäluuloisuutta ei tee sinulle pahaa. Rahatilanteeseesi on luvassa muutoksia.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista ja radikaalia. Pyri eteenpäin ennakkoluulottomasti ja uutuuksia kavahtamatta. Joku lähipiiristäsi innostuu ottamaan sinusta mallia.

 

LEIJONA

Lähde lyhyelle matkalle. Tapaat tänään ihmisen, jolla on sinulle paljon annettavaa. Sattuma heittää sinut varteenotettavan tarjouksen eteen.

 

NEITSYT

Älä tee hätiköityjä päätöksiä. Sinulla on käsissäsi mahdollisuus, joka voi muuttaa tilannettasi merkittävästi. Selvitä taustat perusteellisesti.

 

VAAKA            

Ota asioista selvää ennen kuin teet ratkaisevia siirtoja. Älä anna periksi paineille. Joku yrittää taivutella sinua puolelleen kyseenalaisin keinoin.

 

SKORPIONI

Tarvitset taustajoukkoja määränpäähäsi päästäksesi. Uskalla olla oma itsesi ja tehdä tarvittaessa erikoisia ratkaisuja. Asiat eivät ole mustavalkoisia.

 

JOUSIMIES

Tunteet saavat sinusta otteen. Pysähdy harkitsemaan seurauksia, ennen kuin tee ratkaisevan paljastuksen. Valikoi lähellesi luotettavat tyypit.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla