Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Jotain jännittävää on pian tuloillaan. Valmistaudu huolellisesti tapaamiseen tai työjuttuun, joka vaatii huomiosi. Luota viehätysvoimaasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

On aika ottaa käsittelyyn asia, joka pyörii taukoamatta mielessäsi. Päivä on otollinen uusille aluille. Ihmissuhteet ovat nyt keskiössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Tarkastele vaihtoehtojasi. Sinun on turha yrittää tehdä väkipakolla yhteistyötä, jos yhteistä säveltä ei löydy. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Anna väistämättömien asioiden olla. Suuntaa energiasi sinne, missä se voi vielä vaikuttaa. Irti päästäminen tekee hyvää.

 

VESIMIES

Keskity hoitamaan raha-asioita tänään. Selvitä akuutti tilanne pois päiväjärjestyksestä. Kysy tarvittaessa neuvoa kokeneemmalta tai ammattilaiselta.

 

KALAT

Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka tukevat ja ymmärtävät sinua. Päivä yllättää sinut monessa käänteessä. Nyt on parasta olla valmiina kaikkeen.

 

OINAS

Hoida velvollisuutesi tehokkaasti pois alta. Älä anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Liian korkeille vaatimuksilla on sanottava ei.

 

HÄRKÄ

Tunne-elämäsi kaipaa hieman siivoamista. Päivä tarjoaa muutamia ravistelevia kokemuksia, joista voit ammentaa paljon. Tunnista omat tarpeesi.

 

KAKSONEN

Satsaa itseesi. On aika kehittyä ja oppia uutta. Haasta vanhat ajatusmallisi ja ole valmis kyseenalaistamaan itsestäänselvyydet.

 

RAPU

Tärkeitä on saada asioita eteenpäin. Älä anna pikkujutun hidastaa sinua. Anna tunteidesi tulla ja antaa sinulle vinkkejä siitä, mihin haluat suunnata.

 

LEIJONA

Jos tarvitset muutosta, ryhdy itse kantavaksi voimaksi. Moni asia on nyt sinusta kiinni. Sinun on tehtävä tänään omat päätöksesi muista riippumatta.

 

NEITSYT

Kokeile jotain, mitä et ole koskaan tehnyt aikaisemmin. Uusi harrastus voi tuoda elämääsi yllättävää sisältöä. Kuuntele kiinnostavan ihmisen juttuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla