Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Voit oppia tänään paljon muita tarkkailemalla. Älä jää pyörittelemään päätöksen tekemistä liian pitkästi. Pian on lähdettävä liikkeelle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Älä anna kenenkään manipuloida sinua. Ota etäisyyttä liikoja vaativaan ihmiseen. On tärkeää, että saat itse päättää menemisistäsi ja tulemisistasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Tarkastele mahdollisuuksiasi. Nyt ei kannata tyytyä liian vähään erityisesti työelämässä on hyvä hetki heittää uusia verkkoja vesille.

 

JOUSIMIES

Kotona pysytteleminen voi olla tänään juuri sitä, mitä tarvitset. Ota rennosti ja lataa akkuja mahdollisuuksien mukaan. Älä anna periksi kohtuuttomille vaatimuksille.

 

KAURIS

Suunnittele seuraavat siirtosi tarkkaan. Nyt ei kannata kiirehtiä asioissa eteenpäin. Pidä silmällä seuraasi tuppaavaa uteliasta tyyppiä.

 

VESIMIES

Puhu totta aina kysyttäessä. Rehellisyydellä pääset tänään pitkälle myös tiukan paikan tullen. Luota itseesi ja omiin kykyihisi.

 

KALAT

Tasapaino on kaikki kaikessa. Pidä kaikki elämäsi osa-alueet hyvässä järjestyksessä. Joku lähipiiristäsi tarvitsee sinua nyt tavallista enemmän.

 

OINAS

Tarvitset kaiken irtoavan tiedon päätyäksesi oikeisiin ratkaisuihin. Odottamattoman muutoksen ei pidä antaa häiritä menoasi. Ota siitä kaikki irti.

 

HÄRKÄ

Vedä henkeä ennen seuraavaan seikkailuun hyppäämistä. Tänään on oltava valmis kaikkeen. Nopeat liikkeet ovat paras valttisi.

 

KAKSONEN

Sinun ei tarvitse tehdä suuria päätöksiä ennen kuin olet niihin valmis. Tauko arjesta tekisi hyvää. Järjestä itsellesi virkistävää tekemistä hyvässä seurassa.

 

RAPU

Ympäröi itsesi ystävillä ja sukulaisilla. Hyvä seura on omiaan vähentämään stressiä. Saat tilaisuuden kokeilla jotain uutta.

 

LEIJONA

Älä anna periksi kohtuuttomia pyytävälle ihmiselle. Tänään on tärkeää pysyä lujana ja pitää kiinni oikeuksistasi. On aika suunnata katse eteenpäin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla