Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Tee aikatauluihisi tilaa ihmiselle, joka merkitsee sinulle paljon. On aika miettiä suuria muutoksia elämäntyyliisi. Avoimuus ja uteliaisuus ovat parhaat valttisi.

 

VAAKA

Päivä tuo mukanaan muutoksia, joihin et voi vaikuttaa. Anna niiden tulla ja mennä. Valitse tarkkaan, mihin suuntaat kallisarvoisen energiasi.

 

SKORPIONI

Saat tänään runsaasti uutta mietittävää. Mielipiteesi tärkeän asian suhteen saattaa muuttua. Yllätykset seuraavat toinen toistaan.

 

JOUSIMIES

Käytä hoksottimiasi tiukan paikan tullen. Löydät hankalastakin tilanteesta vaihtoehdon, joka vie sinut uusille urille. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua.

 

KAURIS

Käy paperihommat läpi tarkalla silmällä. Nyt ei ole aika hutiloida. Älä anna periksi houkutuksille, sillä kohtuus on tänään avainsana.

 

VESIMIES

Joku tekee sinulle kiinnostavan ehdotuksen. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää. Ole kriittinen ja kaiva faktat esille.

 

KALAT

Saat apua, jos vain pyydät sitä. Päivällä on sinulle paljon tarjottavaa. Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja pysy liikkeellä.

 

OINAS

Tarvitset hieman aikaa viime päivien tapahtumien sulattelemiseen. Hoida työrintamalla pintaan noussut ongelma mahdollisimman pian pois alta.

 

HÄRKÄ

Mikään haaste ei ole sinulle nyt liikaa. Olet täynnä virtaa ja valmis mihin tahansa. Pidä silmät auki, sillä näköpiirissä on nyt loistavia mahdollisuuksia.

 

KAKSONEN

Pinnan alla on nyt paljon meneillään. Älä hämäänny, sillä faktoja voi olla vaikea saada tänään irti. Suora puhe toimii hyvin.

 

RAPU

Tarjoa apuasi muille. Neuvoistasi ja henkisestä tuestasi on nyt aitoa hyötyä. Muista pitää huolta jaksamisestasi kaiken keskellä.

 

LEIJONA

Älä anna kenenkään pakottaa sinua omaan muottiinsa. Sinun on tehtävä ratkaisusi itse. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi.