Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Tee aikatauluihisi tilaa ihmiselle, joka merkitsee sinulle paljon. On aika miettiä suuria muutoksia elämäntyyliisi. Avoimuus ja uteliaisuus ovat parhaat valttisi.

 

VAAKA

Päivä tuo mukanaan muutoksia, joihin et voi vaikuttaa. Anna niiden tulla ja mennä. Valitse tarkkaan, mihin suuntaat kallisarvoisen energiasi.

 

SKORPIONI

Saat tänään runsaasti uutta mietittävää. Mielipiteesi tärkeän asian suhteen saattaa muuttua. Yllätykset seuraavat toinen toistaan.

 

JOUSIMIES

Käytä hoksottimiasi tiukan paikan tullen. Löydät hankalastakin tilanteesta vaihtoehdon, joka vie sinut uusille urille. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua.

 

KAURIS

Käy paperihommat läpi tarkalla silmällä. Nyt ei ole aika hutiloida. Älä anna periksi houkutuksille, sillä kohtuus on tänään avainsana.

 

VESIMIES

Joku tekee sinulle kiinnostavan ehdotuksen. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää. Ole kriittinen ja kaiva faktat esille.

 

KALAT

Saat apua, jos vain pyydät sitä. Päivällä on sinulle paljon tarjottavaa. Ole valmis laittamaan itsesi likoon ja pysy liikkeellä.

 

OINAS

Tarvitset hieman aikaa viime päivien tapahtumien sulattelemiseen. Hoida työrintamalla pintaan noussut ongelma mahdollisimman pian pois alta.

 

HÄRKÄ

Mikään haaste ei ole sinulle nyt liikaa. Olet täynnä virtaa ja valmis mihin tahansa. Pidä silmät auki, sillä näköpiirissä on nyt loistavia mahdollisuuksia.

 

KAKSONEN

Pinnan alla on nyt paljon meneillään. Älä hämäänny, sillä faktoja voi olla vaikea saada tänään irti. Suora puhe toimii hyvin.

 

RAPU

Tarjoa apuasi muille. Neuvoistasi ja henkisestä tuestasi on nyt aitoa hyötyä. Muista pitää huolta jaksamisestasi kaiken keskellä.

 

LEIJONA

Älä anna kenenkään pakottaa sinua omaan muottiinsa. Sinun on tehtävä ratkaisusi itse. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi.           

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Hoida pakolliset hommasi ajoissa ja siirry nauttimaan vapaa-ajastasi. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä kaivataan. Joku lähipiiristäsi tarvitsee sinua.

 

VAAKA

Pysyttele kaukana ongelmista. On tärkeää, että pidät lupauksesi. Keskity kehittämään itseäsi ja olemaan läsnä ihmisille, jotka tarvitsevat sinua.

 

SKORPIONI

Pidä elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena. Huolettomasti heitellyt lupaukset voivat viedä sinut ongelmiin. Katso tarkkaan, mihin sitoudut.

 

JOUSIMIES

Älä usko kaikkea kuulemaasi. Tarkasta lähteet ja ole kriittinen. Saatat saada ohjeita ja neuvoja, jotka eivät ole kovin tukevalla pohjalla.

 

KAURIS

Luota itseesi ja tee ratkaisusi vaistoasi seuraten. Saat tukea yllättävältä taholta. Anna romantiikalle tilaa päivästäsi, niin yllätyt iloisesti.

 

VESIMIES

Tee muutokset oikeista syistä. Mieti, minkälaisen arjen haluat itsellesi. Unohda lauman seuraaminen kokonaan ja kuuntele sydäntäsi.

 

KALAT

Tarkastele tilannettasi ja vedä johtopäätöksiä. On aika olla oma-aloitteinen ja lähteä liikkeelle. Kukaan ei tule hakemaan sinua kotoa.

 

OINAS

Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Tee rohkeasti omaa juttuasi, vaikka soraääniä kuuluisikin. Älä anna kenenkään lannistaa sinua.

 

HÄRKÄ

Uudistukset vetävät sinua puoleensa. Laadi itsellesi ensitöiksesi pitävä suunnitelma. Yksityiskohdilla on nyt väliä.

 

KAKSONEN

Ota haasteet vastaan. Energiasi kantaa sinut pitkälle ja helpottaa uuden oppimista. Olet nyt täydessä vauhdissa, eikä perässäsi ole helppo pysyä.

 

RAPU

Anna itsellesi lupa tehdä asiat eri tavalla. Keräät puoleesi positiivista huomiota olemalla oma itsesi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Päivä tuo mukanaan myös epämiellyttäviä yllätyksiä. Mieti tarkkaan seuraavaa siirtoasi. Älä heittäydy täysin tunteidesi vietäväksi.