Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

Lähde liikkeelle. Jokin on herättänyt mielenkiintosi. On aika tehdä konkreettisia muutoksia rutiineihisi ja edetä kohti unelmiasi.

NEITSYT

Epävarmuus iskee tänään helposti, vaikka kaikki olisi oikeastaan hyvin. Keskity siihen, mitä teet ja miten ilmaiset itseäsi. Väärinkäsityksen riski on muuten olemassa.

VAAKA

On hyvä hetki haastaa itsesi fyysisesti. Paineet unohtuvat, kun vietät aikaa rakkaan harrastuksen parissa tai teet rohkeutta kysyvän uuden aluevaltauksen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Usko itseesi. Säästele tarvittaessa voimiasi, että jaksat tapahtumarikkaan vaiheen yli. Varaudu henkisesti yllätyksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Onnellisuus tulee sisältäpäin. Jos sinusta alkaa tuntua, että ilosi riippuu hatarista ulkoisista tekijöistä, on tullut aika hidastaa. Palauta elämän perustotuudet mieleesi.

KAURIS

Tee omaa juttuasi. Mitä vähemmän uhraat huomiotasi sille, mitä muut tekevät, sen parempi. Tee suuret päätökset intuitiotasi kuunnellen.

VESIMIES

Tee muutokset oikeista syistä. Ulkopuolelta tulevat paineet voit unohtaa kokonaan. Keskity nyt siihen, mikä tuntuu sopivan juuri sinulle.

KALAT

Pidä tunteesi kurissa. Purkaukset aiheuttaisivat vain ongelmia tänään. Vedä henkeä ja käänny luottoystävän puoleen purkaaksesi sydäntäsi.

OINAS

Päivä kysyy tilannetajua. Suhtaudu kaikkeen näkemääsi kiinnostuksella ja myötätunnolla. Saat arvokkaan neuvon, joka kannattaa painaa mieleen.

HÄRKÄ

Käy läpi saamaasi palautetta ja ehdotuksia. Tänään kannattaa kiinnostua uusista asioista ja avartaa mieltäsi toisenlaisille mahdollisuuksille.

KAKSONEN

Mieti, mikä mättää. On aika hidastaa ja kuunnella itseäsi. Pääset parhaimpiin tuloksiin olemalla uskollinen itsellesi joka käänteessä.

RAPU

Pysyttele tutulla maaperällä. Vanhojen, tuttujen metodien käyttämisessä ei ole mitään pahaa. Valitse seuraava projektisi huolella ja itseäsi kuunnellen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla