Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Valitse sanasi tarkkaan tänään. Huolellinen suunnittelu on tärkeintä. Kun perusasiat ovat kunnossa, voit ottaa vapauksia ja improvisoida.

LEIJONA

Keskity siihen, mikä on tärkeintä itsellesi. Sinun ei tarvitse mahtua muiden keksimiin muotteihin. Seuraa rohkeasti omaa polkuasi, vaikka saisit välillä kritiikkiä.

NEITSYT

Pelastat läheisesi päivän tänään olemalla hänen tukenaan. Avun tarjoaminen käynnistää positiivisen tapahtumaketjun. On aika kääntää sivua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Joku lupailee sinulle nyt suuria. Suhtaudu kauniisiin sanoihin varauksella. Nyt kannattaa hidastaa tahtia ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Tunteenpurkaus voi viedä sinua oikeaan suuntaan. Ota kaikki irti energiaryöpystäsi ja kanavoi se sinne, missä siitä on hyötyä. Älä anna tunteidesi kääntyä itseäsi vastaan.

JOUSIMIES

Anna kodillesi uusi ilme. Pienissä elementeissä on paljon voimaa. On hyvä hetki pohtia mahdollisia parannuksia työ- ja raha-asioihin.

KAURIS

Anna itsellesi lupa haaveilla antamatta epäilyksen äänille tilaa. Nyt kannattaa pitää silmällä budjettiasi, sillä yllättäviä menoja saattaa kasaantua nopeasti tiellesi.

VESIMIES

Tartu sinua huolettavaan asiaan pidempään odottelematta. Muista pitää huolta itsestäsi. Muut odottavat sinulta juuri sen verran, kuin olet tottunut antamaan.

KALAT

Raha-asioihin on luvassa muutoksia. Kokeile toisenlaista lähestymistapaa tilanteessa, jossa koet olevasi jumissa. Tartu kaverilta saamaasi neuvoon.

OINAS

Pidä ajatuksesi itselläsi. Nyt ei ole aika vetää liian pikaisia johtopäätöksiä. Juttele kiinnostavan tyypin kanssa ja anna hänen avartaa näkökenttääsi.

HÄRKÄ

Kaikki on tänään kiinni itsestäsi. Lähde liikkeelle ja ole oma-aloitteinen. On hyvä hetki paljastaa salainen haaveesi läheisellesi.

KAKSONEN

On aika lähteä liikkeelle. Huomiseen ei kannata lykätä mitään sellaista, jonka tekeminen jo tänään rauhoittaisi mieltäsi. Tehokkuus pitää stressin kaukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla