Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Keräät pisteet kotiin osoittamalla, että olet luotettava kuin kallio. Tarjoa neuvoja eksyneelle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Ota valokeila haltuun. Nyt ei kannata ujostella huomiota. Voit tehdä hyvän ensivaikutelman uusiin ihmisiin olemalla päättäväinen ja oma itsesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Hetki ei ole otollinen ylimääräisten hommien kahmimiseen. Ota välillä rennosti ja keskity itseesi. Hyvinvointisi ja tulevaisuus ovat nyt pääteemat.

 

VAAKA            

Päivä tuo tullessaan kiinnostavan käänteen. Yllätyksiltä ei vältytä tulevina päivinäkään. Ajattele notkeasti ja ole valmis tarttumaan haasteisiin.

 

SKORPIONI

Voimien yhdistäminen ei suju aivan kuten suunniteltua. Ole valppaana ja kysele lisää pysyäksesi kartalla. Suunnanvaihto voi olla paikallaan.

 

JOUSIMIES

Olisi ajan haaskausta yrittää olla kaikille mieliksi. Suojele itseäsi negatiivisuudelta ja ilkeiltä kommenteilta. Valitse tarkkaan, mikä ansaitsee huomiosi.

 

KAURIS

Nyt on parasta pitää lähipiirisi ajan tasalla tekemisistäsi. Asia koskee myös heitä, joten muista kunnioittaa heidän mielipiteitään. Olette yhteisten ratkaisujen äärellä.

 

VESIMIES

Olet suurten kysymysten äärellä. Käänny oikeiden ihmisten puoleen asiaa purkaaksesi. Hyväntahtoinen ja kannustava seura on nyt sitä, mitä tarvitset.

 

KALAT

Tunteet kuumenevat tänään helposti, kun suuret persoonat kohtaavat. Laita stoppi kytevälle konfliktille. Et tarvitse päivääsi draamaa.

 

OINAS

Keskity itsesi hemmotteluun ja rennosti ottamiseen tänään. Vietä laatuaikaa itsesi tai rakkaasi kanssa. Ilmassa on ihastusta.

 

HÄRKÄ

Älä ryntää tekemään mitään peruuttamatonta. Mieti mahdollisia seurauksia läpi ja varaa itsellesi harkinta-aikaa. Mielesi saattaa vielä muuttua.

 

KAKSONEN

Pidä reaktiosi hillittyinä. Äkillinen ylikiehuminen voi aiheuttaa ikävää kitkaa sinun ja läheisesi välille. Anna tunteidesi viilentyä ensin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla