Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Tarkkailemalla opit tänään paljon. Taustalta käsin saat paljon hyödyllistä tietoa ja voit kaavailla seuraavia siirtojasi kaikessa rauhassa. Nyt ei ole aika kiirehtiä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Luota vaistoosi, joka yrittää antaa sinulle suuntamerkkejä. Sinulla on paljon annettavaa. Älä ota kaikkea vastuuta kantaaksesi, vaikka auttaisitkin kaveria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Ehdota reippaasti ratkaisuja ja kuuntele, mitä muilla on sanottavana. Yhteistyössä on taikaa.

 

NEITSYT

Tähtää korkealle ja pysy jatkuvasti liikkeessä. Aktiivisuutesi ratkaisee tänään paljon. Pelkillä lupauksilla ei nyt päästä pitkälle.

 

VAAKA            

Saat tilaisuuden kokeilla jotain uutta ja jännittävää. Heitä ennakkoluulot menemään ja uskalla etsiä rajojasi. On aika ottaa riski.

 

SKORPIONI

Raha-asioissa on oltava nyt nopea. Pidä ohjat omissa käsissäsi, sillä onnen varaan ei ole nyt järkevää jättää mitään. Tärkeintä on olla tilanteen tasalla.

 

JOUSIMIES

Lähde pitämään hauskaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Olet nyt parhaimmillasi joukon keskellä. Opit tänään paljon uutta.

 

KAURIS

Kysy lähipiirisi mielipidettä ennen kuin teet päätöksen, joka koskee kaikkia. Diplomatia on tänään tarpeen. Itsekäs käytös vain kostautuisi nopeasti.

 

VESIMIES

Pidä huolta terveydestäsi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle, eikä mikään ole sillä leikkimisen arvoista. Älä kuormita itseäsi liikaa.

 

KALAT

Käännä katse sisäänpäin. On hyvä hetki pohtia syvällisiä ja lykätä liikkeelle perustavanlaatuisia muutoksia. Pyydä reilusti apua, jos tarvitset sitä.

 

OINAS

Hidasta tahtia. Saat tilaisuuden kokeilla toistamiseen asiaa, jossa olet epäonnistunut aiemmin. Ota kaikki irti uudesta mahdollisuudestasi.

 

HÄRKÄ

Tähtää vakauteen. Avaa silmäsi, sillä sinulta on jäänyt jotain olennaista huomaamatta. Tee asioita, jotka tuottavat iloa juuri sinulle.

Vierailija

Minulla murtui juuri eilen ehkä varvas, ja vesimiehen käsketään pitää huolta terveydestä. Miten sattuikin juuri nyt?
~ Vesimies

Sisältö jatkuu mainoksen alla