Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Muista, mihin olet matkalla. Päivä heittää tiellesi yllätyksiä, joiden kohdalla ei auta muu kuin improvisoida. Ole valmis päästämään irti menneistä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Käy yksityiskohdat läpi ennen kuin lyöt asioita lukkoon. Muista kuunnella läheistesi mielipiteitä, kun puhe on yhteisistä päätöksistä. Vaistosi ei petä sinua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Korviisi kantautuu hyödyllistä tietoa, josta tulee olemaan apua lähitulevaisuudessa. Tarkkaileminen on muutenkin hyödyllistä tänään. Pidä matalaa profiilia.

 

KALAT

Kohdallesi osuu odottamaton tarjous. Kyseessä saattaa olla rahantekomahdollisuus, jota kannattaa punnita. Onni on nyt puolellasi.

 

OINAS

Haali ympärillesi hyvä tukijoukko. Oikea seura tekee tänään ihmeitä. Kannusta muita ja ota myös saamasi apu vastaan.

 

HÄRKÄ

Joudut tänään kilpailuasetelmaan, halusit tai et. Pidä silmällä sitä, mitä muut puuhaavat. Sinun on tiedettävä, mitä ympärilläsi on meneillään.

 

KAKSONEN

On aika lähteä ihmisten pariin viihtymään. Osallistuminen ja suunnitteleminen on nyt sinun heiniäsi. Voit pelastaa läheisesi päivän nokkelilla ideoillasi.

 

RAPU

Kaunista kotiasi ja satsaa viihtyvyyteen. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Valmistautukaa yhdessä tulevaan joulukauteen.

 

LEIJONA

Vedät puoleesi positiivista huomiota. Olet porukan vetonaula, ja seuraasi hakeudutaan ahkerasti. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin.

 

NEITSYT

Älä anna pikkumaisen kommentin lannistaa sinua. Jätä negatiiviset ja kateelliset puheet omaan arvoonsa. Keskity täysillä siihen, mitä olet tekemässä.

 

VAAKA

Tartu jokaiseen tilaisuuteen, joka sinulle tarjoutuu. Onni suosii sinua tänään. Ole myös itse aktiivinen ja käytä saamasi lahjat hyväksesi.

 

SKORPIONI

Mene selvittämään kysymysmerkit suoraan sinne, missä kiikastaa. Saat mielenrauhan, kun olet puhunut väärinkäsitykset selväksi. Ilmassa on ihastusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla